Огляд європейських чемпіонатів: чого чекати українським клубам від суперників у єврокубках

Поделиться в социальных сетях:

Огляд найцікавіших матчів Бундесліги, Ла Ліги та чемпіонату Франції, зокрема тих клубів, із якими вже наступного тижня зустрінуться в Лізі Чемпіонів та Лізі Європи донецький Шахтар, київське Динамо та полтавська Ворскла.

Після вояжу до Харкова на Гоффенгайм очікував іще один складний іспит – Боруссія Дортмунд. Юліан Нагельсманн зробив у стартовому складі кілька замін, проте форварда Жоелінтона лишив і не дарма. Вже на першій хвилині бразилець міг заробити пенальті, однак рефері не розцінив зіткнення як порушення. Жоелінтон відзначився дебютним голом у німецькій Бундеслізі. Свій другий м’яч, як і Шахтарю, Гоффенгайм забив після кутово. Гоффенгайм забив, порадів, а Боруссія вже навіть була готова розіграти з центру, коли арбітр скасував гол, через офсайд після використання відеоповтору. Хоча де там було положення поза грою не зрозумів ніхто. Гоффенгайм був дуже наполегливим і забив втретє. Проте тут був очевидний, і без новітніх технологій, офсайд. Незараховані голи призвели до втрати очок із прямим конкурентом. Боруссія змогла зрівняти рахунок навіть у меншості. Нічийний тиждень для Гоффенгайма.

Шальке 0:4. На старті сезону у Шальке 0 перемог і 4 поразки. Та ще й Євген Коноплянка на гру із чемпіоном залишився у запасі.

Тяжко нині уболівальникам Реала. Приходиш на Сантьяго Бернабеу, а там під 7 номером Маріано Діас. Вони ще довго будуть до цього звикати, як і до того, що відсутність Роналду – це не травма, відпочинок чи ротація. Місяць тому трибуни засвідчили антирекорд: на Реал з Хетафе прийшли усього 48 000 глядачів. Востаннє така біда була у 2009. Але роналдівська ломка потроху проходить, – кажуть цифри. На Еспаньйол вже зібралося 67 000 людей.

Продовження огляду дивіться у відео.

Найважливіші спортивні події тижня, головні зірки міжнародного та вітчизняного футболу, а також ексклюзивні новини з-за лаштунків найцікавіших матчів – у програмі "Профутбол" на каналі 2+2.

Глядачі "Профутбол" можуть висловити свої коментарі або задати запитання експертам як у прямому ефірі, так і під час підготовки випуску. Електронна адреса редакції "Профутбол": profootball@1plus1.tv

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий
«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий

Для научно-технического прогресса война становится катализатором развития…

Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне
Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне

Роман Кашпур и другие украинские ветераны поражают мир своим мужественным примером…

«Большая ложь»: как российская пропаганда использует методы нацистов для дезинформации?
«Стреляют с бионическими руками»: украинские защитники после ранений и ампутаций возвращаются на фронт
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»

На Киевстар ТВ новый выпуск проекта «Про кіно для ТеБе»…

Правда о передаче Крыма: как на самом деле полуостров стал частью Украины?
Узнать больше