Українці розробили додаток, який штрафуватиме тих, хто паркується у неналежному місці

ДЖЕДАИ
Поделиться в социальных сетях:

Кінець ери цегли на капоті та постів у соцмережах. Українці розробили унікальний додаток, який добряче потрусить гаманці любителів кинути свою машину де заманеться. Що потрібно зробити, аби покарати авто невігласа?

Проблема порушень правил паркування для столиці уже давно не нова. Але копи фізично не встигають оштрафувати всіх таких розумників, які кидають авто приміром поперек пішохідного переходу. Та незабаром у вас з’явиться можливість допомогти правоохоронцям і самостійно зафіксувати порушення.

Розробники унікального додатку «ОРАНЖ КАРД» запевняють – це справжній жах для «героїв-парковки». Бо, на відміну від марних постів у фейсбуці та інстаграмі, їхня програма дозволить штрафувати любителів порушити навіть не викликаючи поліції. 

Все що вам потрібно мати – ґаджет із камерою. Необхідно зробити 2 фото. На одному, щоб було видно порушення, на іншому – номерний знак машини. Далі відправити і все – йдете собі у справах. 

Павло працював над тим, щоб оптимізувати додаток. Розповідає, продумував усе до найменших дрібниць. Є навіть шаблони для найпоширеніших порушень. 

В норме нужно с нескольких ракурсов сделать, чтоб было видно, что машина не в движении, что она действительно стоит. Вот дальше, вот сразу подтягиваются координаты, где находиться, и собственно нажимаем отправить.

Далі, дані потрапляють на спеціальний сервер. Після опрацювання їх, заявками по 10-ть звернень, надсилатимуть у поліцію. До слова, тепер відпаде й необхідність на місці чекати порушника, або боротися приміром «народними методами».

Мета цього застосунку – це безумовно не створення конфліктних ситуацій, це створення умов, щоб таких конфліктних ситуацій ставало все менше. Тобто ми закликаємо до взаємоповаги. 

Кирило Шведов, дизайнер додатку

Поки що хлопці тестують демо-версію. Утім, команда розробників вже  веде активні переговори з міською владою та поліцією, аби сервіс запрацював на повну.

Більше дивіться у ДжеДАІ на 2+2 та підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook. 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше