Ф'юрі - Кличку: "У тебе стільки ж харизми, як у моїх трусів"

Ф'юрі - Кличку: "У тебе стільки ж харизми, як у моїх трусів"
Поделиться в социальных сетях:

24 жовтня відбудеться бій Володимира Кличка з Тайсоном Ф'юрі. У Дюссельдорфі відбулася прес-конференція з боксерами. Кличко поводився з гідністю, а Ф'юрі намагався вивести Володимира з себе. 

"Я Тайсон Ф'юрі, сексуальний чемпіон із Великобританії. Приємно бути тут, в Дюссельдорфі. Володимир є великим чемпіоном . Він був чемпіоном протягом тривалого часу. Він був непереможним протягом 11 років. Він переміг усіх з Америки, Великобританії, і решти світу. Але я вірю, що він ніколи не бився з такими як я, і я не вірю, що він коли-небудь змагатиметься з кимось схожим на мене. Я унікальний боєць. В історії ніколи  не було такого як я. Такий боєць як я приходить тільки раз в 1000 років. Я думаю, що я дуже небезпечний суперник для будь-кого, і я повинен віддати шану старшому чемпіону за те, що він прийняв  такого претендента, як я".

Володимир знайшов, що відповісти на зухвалі слова суперника:

"Я повинен сказати вам, що в мене є труднощі з пошуком потрібних слів, щоб висловити своє співчуття з приводу того, що я такий старий і Тайсон Ф'юрі повинен битися зі старцем. Якщо бути чесним, то я не бачив жодного бою Тайсона Ф'юрі; пару епізодів, пару секунд. Одного разу я почув цей жарт. "Ви бачили цього хлопця? Він бив себе по обличчю! '' Це неможливо, " - сказав я. "Як ви можете битися і вдаряти себе по обличчю?" Хтось показав мені відео, і я подумав, що це було дійсно цікаво. Я сказав пізніше, цей хлопець дуже цікавий: він співає, він танцює, він крутий чувак. Він робить різні речі, які люди люблять або ненавидять. Деякі люди обожнюють його. Деякі люди не можуть його терпіти. "

"Те, що ви бачили від Тайсона Ф'юрі це ще не все, що він може показати нам.  Він  буде рости. Він буде більш цікавим, тому що я був трохи розчарованим. Я сказав: "Це він? Він не кидав стіл? Він не їв свій черевик?" Але це згодом прийде. Кулаки говорять голосніше, ніж будь-який рот".

Кличко запитав Ф'юрі, що відчуваєш, коли маєш битися з чемпіоном.

 "Якщо чесно,  це бій за титул чемпіона світу. Що є, те є. Це подія, так, для вболівальників. Але це особисте між мною і тобою. "

"Це бізнес", - додав Володимир.

"Це бізнес, але дуже особистий для мене, - відповів Ф'юрі. - Це особиста місія для мене: позбавити бокс від такої нудної людини, як ти. Особиста справа між мною і тобою, розумієш? Я зацікавлений в усіх титулах, усіх ременях, які ти отримав. Але я також зацікавлений у тому, щоб розбити твоє лице. Ось що мене цікавить. Ти, твій удар, твій стиль – все нудне. Вся Європа хоче бачити як тебе б'ють, і всій Європі і решті світу хочеться побачити як тебе переможуть.  У тебе стільки ж  харизми, як у моїх трусів. Ти говориш 37 різними мовами. Ну і що? Ти людина-робот. Ти не веселий і на тебе не цікаво дивитися. Історія не бреше. Історія говорить, що всі старі чемпіони замінюються новими. Я новий".

"Я ж казав вам, що він цікавий, "- підсумував Кличко.

За матеріалами: wbanews.com

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Большая ложь»: как российская пропаганда использует методы нацистов для дезинформации?
«Стреляют с бионическими руками»: украинские защитники после ранений и ампутаций возвращаются на фронт
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»

На Киевстар ТВ новый выпуск проекта «Про кіно для ТеБе»…

Правда о передаче Крыма: как на самом деле полуостров стал частью Украины?
Загадка в Сомином: таинственный водяной монстр затягивает скот на дно озера в поселке на Волыни
Пропаганда заставляет людей верить в героизацию войны: что действительно скрывается под маской «неизвестного героя»?
Узнать больше