Як швидко затоплять Землю води Світового океану?

Затерянный мир

Коли міста на воді перетворяться на міста під водою, знає Загублений світ на каналі 2+2.

Крилатий вислів "Після нас – хоч потоп" стає дедалі актуальнішим. За прогнозами вчених, потоп вже видніється на горизонті, й до 2100 року мапа світу зміниться до невпізнаваності. І зовсім не в кращий бік.

Через горезвісне глобальне потепління під водою опиниться більша частина суші. Венеція – туристична перлина – з міста на воді перетвориться на місто під водою, у хвилях зникне Пізанська вежа, затопить Нідерланди, які вже зараз страждають від водної стихії. Людство більше не матиме можливості відпочити на Мальдівах або Сейшелах - острови змиє океан.

Не омине катастрофа й Україну. Першими затопить курорти біля берегової лінії, Чорне море з’єднається з Азовським та дійде аж до Запоріжжя, а Крим перетвориться на острів.

"Раніше клімат змінювався поступово, повільно протягом кількох століть. Зараз ми маємо за тридцять років дуже інтенсивну зміну клімату", – повідомляють кліматологи.

Вчені погоджуються, що такі зміни – наслідок антропогенного впливу, тобто людської діяльності. Коли Світовий океан проковтне сушу та як цьому завадити? Чи може людство зупинити новітній потоп? Дивіться у Загубленому світі на 2+2.

Новости

Все новости
Знания об этих методах могли быть известны намного раньше, чем мы думали…
Возможно, она скоро будет доступна для украинских защитников…
Это новые перспективы для людей, потерявших конечности или подвижность…
Смотреть больше