Унікальний український паб у Антарктиді

Затерянный мир

Найпівденніший бар на планеті під українським прапором. В Антарктиді є сотні станцій різних країн, однак жодна не має свого бару. "Бар Фарадей" – найсмачніші напої, найекстримальніше розположення та унікальна атмосфера.

"Бар Фарадей" на українській полярній станції імені Вернадського потрапив до рейтингу найкращих пабів світу. Про заклад, як найбільш віддалений та найбільш екстремальний і де частують винятково якісними напоями власного виготовлення, написали британські поціновувачі алкоголю.

У барі продають горілку власного виробництва "Козак". На край світу варто потрапити бодай для того, аби посидіти у затишному барі усього на сім місць і скуштувати напої із найчистішої на планеті води – льодовикової.

А позаяк станція розташована неподалік від шляхів туристичних круїзів, з листопада по березень у барі аншлаг. Є тут і невеликий сувенірний магазин. Та є ще одна кумедна особливість станції. Кожна жінка, яка загляне до бару, повинна лишити щось із спідньої білизни. Справжньою гордістю колекції став бюстгальтер неймовірного 10 розміру.

Глобальний потоп: Антарктида затопить увесь світ

Щоправда працює унікальний бар лише по суботах, аби полярники могли розслабитися після важкого робочого тижня. А вже опівночі всі мають розійтися по своїх каютах.

Більше цікавого дивіться у Загубленому Світі на 2+2.

Новости

Все новости
Россия еще и плотно обстреливала затопленные территории, чтобы помешать эвакуации...
Даже перед лицом смертельной опасности, юмор стал…
Смотреть больше