Люди можуть уникати смерті: унікальні випадки виживших

Затерянный мир

Тварини мають загострене відчуття смерті. У 2% людей на планеті цей дар також присутній. Наша підсвідомість дає сигнали про небезпеку і ми маємо слухатися інтуїції.

Відомо, що дар передчуття люди мали з давніх-давен. На це вказують не лише дослідники містики, а й учені-медики. За їхніми словами, з часом уміння відчувати небезпеку у більшої частини населення просто атрофувалося. Зате у тварин воно діє досі і є чи не найголовнішою складовою їх виживання. Французький зоолог, яка досліджувала поведінку шимпанзе у неволі, описала показовий випадок про смерть самиці із її розплідника. У той момент, коли шимпанзе помирала у закритому вольєрі, її самець, що знаходився у парку, почав несамовито кричати. Пронизливий вереск тварини тривав близько години і повторювався щоразу, коли помирав інший шимпанзе. Учені стверджують, що так само тварини вміють відчувати наближення смерті людини.

Чому одні, врятувавшись від смерті, можуть тікати від неї знову і знову. А інших, після неймовірного порятунку, вона все ж таки наздоганяє у наступній трагедії? Адже безліч подібних випадків постійно трапляються на планеті, а їх деталі – шокують.

Грудень 2013 року, Бразилія. Молода дівчина Джесіка збиралася йти на студентську вечірку у місцевий клуб. Та перед самісіньким виходом її зупинив телефонний дзвінок. Це був хлопець Джесіки. Юнак благав дівчину нікуди не йти, адже мав погане передчуття. А вже за кілька годин клуб, де відбувалася вечірка – спалахнув. Цю пожежу назвали однією із найстрашніших у світі. Тоді, усередині будівлі, згоріли заживо понад 240 людей. У це важко повірити, але за чотири дні після того як Джесіка дивом не стала жертвою пожежі, смерть наздогнала дівчину в іншому місці. Коли вона зі своїм хлопцем їхали у справах в інше місто, їх автівку на великій швидкості протаранила вантажівка. Пара загинула на місці.

Чи мають люди, які лишаються живі після страшних катастроф, особливу місію? – дивіться у Загубленому Світі на 2+2.

Новости

Все новости
Знания об этих методах могли быть известны намного раньше, чем мы думали…
Возможно, она скоро будет доступна для украинских защитников…
Это новые перспективы для людей, потерявших конечности или подвижность…
Смотреть больше