Душа в обмін на багатство: чи працюють угоди з дияволом?

Затерянный мир

Жага грошей є одним із найсильніших людських бажань. І дійсно, хто не хоче стати мільйонером? Дехто заради цього готовий на все, навіть на угоду з дияволом.

У сучасному світі все запрограмовано на гроші та успіх. За даними опитування, стати багатим – головна мета 80% американців. В Голлівуді вже давно ходять чутки, що Бред Пітт, Бейонсе, Анжеліна Джолі та Леді Гага мають зв’язки з нечистим. А нещодавно в Лос-Анджелесі стали проводити навіть спеціальні меси поклоніння Сатані, де всім охочим пропонують домовитися з чортом про заможне життя.

Розповісти свою неймовірну історію для Загубленого світу на 2+2 погодився український мільйонер, який своїм успіхом завдячує Сатані. Чоловік провів обряд підселення біса заради збагачення.

Хто вони, найбагатші люди світу?

Раніше він був звичайним менеджером середньої ланки у сфері торгівлі, але жити на зарплатню, якої вистачало лише на оренду житла у столиці та на їжу, швидко набридло. Тоді чоловік звернувся по допомогу до чорного мага. І той допоміг домовитися із нечистою силою, аби та сприяла зростанню. За словами чоловіка, маг викликав біса-захисника і підселив у його тіло.

Чоловік стверджує: після ритуалу його справи стрімко пішли вгору. Він відкрив власний бізнес і успішно торгує нафтою та зрідженим газом. Дехто скаже, що це удача або самонавіювання, але факт залишається фактом: лише за перший рік він заробив мільйон доларів.

Невже угоди з дияволом справді працюють?

Більше неймовірних фактів розкаже Загублений світ на 2+2!


Новости

Все новости
Знания об этих методах могли быть известны намного раньше, чем мы думали…
Возможно, она скоро будет доступна для украинских защитников…
Это новые перспективы для людей, потерявших конечности или подвижность…
Смотреть больше