Вбивча віра. Хто вербує українців у секти?

Совершенно секретно 

Хто заробляє на вірі українців мільйони – у сенсаційному розслідуванні журналістів Цілком таємно на 2+2.

Прямо на сцені вони обіцяють вилікувати вас від смертельних хвороб, зняти родове прокляття, зцілити душу та тіло. Вони збирають найбільші зали країни, а тисячі людей, мов загіпнотизовані, віддають останні гроші, дорогоцінності, майно за їх пророцтва. Вони – це  пастори-шахраї, котрі гучними шоу перетворюють рабів божих на джерела фінансування власних кишень. Сьогодні в Україні налічується майже 130 релігійних сект. Найпопулярніші з них: "Відродження" Мунтяна, "Посольство Боже" на чолі з Сандеєм Аделаджою та харизмати. Під гаслами любові до Господа там активно вправляються в здирництві й ефемерних цілительствах. "Ловці душ" організовують феєричні концерти, наймають підготовлених акторів, запрошують на свої "духовні зустрічі" відомих артистів – роблять все, щоб видурити у громадян "легкі гроші". В той час, як закон ігнорує злочинну діяльність таких груп, віртуозні маніпулятори промивають мізки простим українцям, а їх оголошення заповнюють вулиці та соціальні мережі.

Хто заробляє на проблемах наївних українців? Яким чином релігійні організації вербують прихожан? Скільки заробляють на вірі засновники сект? Які діють в Україні небезпечні релігійні угруповання? Якими технологіями користуються маніпулятори? Викриття пасторів-здирників – у програмі Цілком таємно у неділю, 18 грудня, о 14:00 на каналі 2+2.

 

Новости

Все новости
Вражаючу правду про українських вампірів розкаже Цілком таємно на 2+2.
Приголомшуючу правду про Орден, до якого входить більша частина політичної верхівки України, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Чорнобильська зона відчуження – заборонена для вільного доступу територія, яка роками приваблює так званих "сталкерів" – дослідників цікавих, занедбаних, часом жахаючих місцин. Вони не бояться ні радіації, ні загрози зараженн...
Коли вибухне Чорне море і як не стати жертвою екологічної катастрофи на Півдні – у шокуючому розслідуванні Цілком таємно на каналі 2+2.
Чи правда, що на теренах України тамплієри ховали своє багатство і кому воїни залишили підказки, які можуть привести до сховища з діамантами, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Хто і навіщо викрав череп українського письменника Миколи Гоголя, дізнавайтесь у журналістському розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Хто першим використав отруйні речовини як зброю та чиї відкриття щодня наражають нас на смертельну небезпеку, дізнавайтесь у Цілком таємно на 2+2.
Історії жінок, котрі поєднали свою долю з серійними вбивцями, –  у розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Смотреть больше