Кримінальна Затока. Чому відпочинок на Одещині став небезпечним?

Совершенно секретно 

Чи зможуть українці насолодитись морським відпочинком в одному з найвідоміших курортних містечок на Одещині, з'ясували журналісти програми Цілком таємно на 2+2. 

Після анексії Криму селище Затока швидко перетворилось на  популярний курорт на узбережжі Чорного моря. Містечко могло б приносити величезні кошти до бюджету країни, однак апетити місцевих князьків зробили його дотаційним. Через відмову законних власників санаторіїв платити данину царьками, їх бази сьогодні або відбирають силою, або спалюють. На закритих сесіях за допомогою корупційних схем землю роздають направо і наліво "потрібним" людям, а гроші потрапляють до кишень правлячої верхівки Затоки. Так як поліція не може врегулювати ситуацію, місцеві жителі вимушені самостійно захищати свої права та власність. В результаті цього свавілля, туристи відпочивають серед спалених розвалин пансіонатів на засмічених недобудованих пляжах.

Журналісти програми Цілком таємно провели власне розслідування і з'ясували, хто та як відбирає в українців можливість відпочивати на морі? 

Хто "вбиває" туристичний бізнес на Одещині? За якими схемами селищні керманичи "відмивають" гроші, роздаючи державні ділянки приватним особам?

Дивіться більше у програмі Цілком таємно у неділю, 7 серпня, о 14:00 на 2+2.

Новости

Все новости
Вражаючу правду про українських вампірів розкаже Цілком таємно на 2+2.
Приголомшуючу правду про Орден, до якого входить більша частина політичної верхівки України, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Чорнобильська зона відчуження – заборонена для вільного доступу територія, яка роками приваблює так званих "сталкерів" – дослідників цікавих, занедбаних, часом жахаючих місцин. Вони не бояться ні радіації, ні загрози зараженн...
Коли вибухне Чорне море і як не стати жертвою екологічної катастрофи на Півдні – у шокуючому розслідуванні Цілком таємно на каналі 2+2.
Чи правда, що на теренах України тамплієри ховали своє багатство і кому воїни залишили підказки, які можуть привести до сховища з діамантами, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Хто і навіщо викрав череп українського письменника Миколи Гоголя, дізнавайтесь у журналістському розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Хто першим використав отруйні речовини як зброю та чиї відкриття щодня наражають нас на смертельну небезпеку, дізнавайтесь у Цілком таємно на 2+2.
Історії жінок, котрі поєднали свою долю з серійними вбивцями, –  у розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Смотреть больше