Контрабандна АТО у "Цілком таємно" на 2+2

Совершенно секретно 

Хто збагачується за рахунок АТО дивіться у відео випуску "Цілком таємно" від 21.02.2016.

Вони готові перебувати в зоні АТО місяцями без зарплатні. І це – не волонтери. Хто вони – ділки від держави, що заробили мільйонні статки на АТО?

Чому при обшуках на блок-постах у громадян України "конфісковують" не зброю, а гроші, і чому люди ці гроші віддають без зайвих суперечок? Хто спеціалізується на контрабанді продуктів в зону АТО? Чому "квітнуть" незаконні перевезення пасажирів на окуповані території? Як продукція підприємств, що працюють в "ДНР-ЛНР", опиняється в Україні?

Ці та інші незаконні оборудки в зоні АТО у розслідуванні журналістів "Цілком таємно" на каналі "2+2" у ВІДЕО.

Онлайн Цілком таємно можете подивитись на нашому сайті.

 

У попередніх випусках "Цілком таємно":

Реформа поліції і перегони ціною в життя

Про нових політв'язнів в Україні - у програмі "Цілком таємно"

Комунальне здирництво: в чиїх кишенях осідають сотні мільйонів гривень простих українців?

Новости

Все новости
Вражаючу правду про українських вампірів розкаже Цілком таємно на 2+2.
Приголомшуючу правду про Орден, до якого входить більша частина політичної верхівки України, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Чорнобильська зона відчуження – заборонена для вільного доступу територія, яка роками приваблює так званих "сталкерів" – дослідників цікавих, занедбаних, часом жахаючих місцин. Вони не бояться ні радіації, ні загрози зараженн...
Коли вибухне Чорне море і як не стати жертвою екологічної катастрофи на Півдні – у шокуючому розслідуванні Цілком таємно на каналі 2+2.
Чи правда, що на теренах України тамплієри ховали своє багатство і кому воїни залишили підказки, які можуть привести до сховища з діамантами, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Хто і навіщо викрав череп українського письменника Миколи Гоголя, дізнавайтесь у журналістському розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Хто першим використав отруйні речовини як зброю та чиї відкриття щодня наражають нас на смертельну небезпеку, дізнавайтесь у Цілком таємно на 2+2.
Історії жінок, котрі поєднали свою долю з серійними вбивцями, –  у розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Смотреть больше