"Цілком таємно" розповість, хто і як збагачується на контрабанді в Україні

Совершенно секретно 

"Бізнес на кордоні" - анонс випуску 25 листопада.

Через "дірки" на українському кордоні до Європи йде неймовірний потік контрабанди та нелегальних мігрантів. Потік контрабандних товарів з Європи до України також значний. На цьому бізнесі заробляють всі: прикордонники, митники, мешканці прикордонних сіл, чиновники найвищого рангу. Існують чіткі "прейскуранти" на різні види незаконних послуг. "Прибуток" за одну зміну на одному пункті пропуску може становити понад сотню тисяч гривень. Втрати бюджету сягають 50 мільярдів гривень на рік.

Тож, які ціни діють в України на контрабандні послуги? У скільки нелегальному мігрантові обходиться перетин кордону з Євросоюзом? Які товари та продукти потрапляють в Україну нелегально, і чи завжди вони безпечні?

Про все це дивіться сьогодні о 19:20 у програмі "Цілком таємно" на "2+2".

Новости

Все новости
Вражаючу правду про українських вампірів розкаже Цілком таємно на 2+2.
Приголомшуючу правду про Орден, до якого входить більша частина політичної верхівки України, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Чорнобильська зона відчуження – заборонена для вільного доступу територія, яка роками приваблює так званих "сталкерів" – дослідників цікавих, занедбаних, часом жахаючих місцин. Вони не бояться ні радіації, ні загрози зараженн...
Коли вибухне Чорне море і як не стати жертвою екологічної катастрофи на Півдні – у шокуючому розслідуванні Цілком таємно на каналі 2+2.
Чи правда, що на теренах України тамплієри ховали своє багатство і кому воїни залишили підказки, які можуть привести до сховища з діамантами, розкаже Цілком таємно на 2+2.
Хто і навіщо викрав череп українського письменника Миколи Гоголя, дізнавайтесь у журналістському розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Хто першим використав отруйні речовини як зброю та чиї відкриття щодня наражають нас на смертельну небезпеку, дізнавайтесь у Цілком таємно на 2+2.
Історії жінок, котрі поєднали свою долю з серійними вбивцями, –  у розслідуванні Цілком таємно на 2+2.
Смотреть больше