Земельні оборудки в курортній зоні Одещини

Секретные материалы 

Хто і на яких умовах отримує за безцінь рекреаційні землі в Одеській області? Нове розслідування журналістів "Секретних матеріалів" у неділю 17.04.2016.

Нещодавно влада Одещини передала в оренду на 49 років 1,5 га рекреаційних земель на територій Будацької коси поблизу Білгород-Дністровського. Землі передані нібито для "будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення", а саме для реконструкції рятувальної станції. Однак достатньо просто зазирнути за паркан, швидкими темпами зведений довкола "державної" землі, щоб побачити чудовий пляж, сучасний яхт-клуб, готель преміум класу і навіть вітряк поблизу маленької рятувальної станції. Дійсно,  Будацька коса – один з найкращих пляжів на Одещині, з одного боку – Дністровський лиман, з іншого – море. Кажуть, ринкова вартість переданої ділянки – понад 3 млн. доларів

Місцеві мешканці намагаються не говорити ні про нового власника землі, ні про незаконне будівництво. Мовляв, рекреаційні землі належать до відомства обласної адміністрації й місцеві ради не можуть тут нічому завадити. Дійсно, подібне рішення було б неможливим без прямої згоди керівника Одеської області.

Що ж спонукало полум'яного одеського борця з корупцією передати фактично безкоштовно і фактично у приватну власність землю, ринкова вартість якої понад 3 млн. доларів? Дізнавайтесь більше у розслідуванні журналістів "Секретних матеріалів" у неділю, 17 квітня, о 13:00 на каналі "2+2".

Онлайн Секретні матеріали можете подивитись на нашому сайті.

 

У попередніх випусках програми Секретні матеріали:

Сепаратисти-перебіжчики. Як зрадники отримують високі посади в "ДНР-ЛНР"

Одеська митниця. Владу змінили – таксу залишили!

Вітринні війська. Хто влаштовує погроми під гаслами патріотизму?

Новости

Все новости
«За паребриком» исчезла еще одна соцсеть…
Бывшие регионалы уже выпили достаточно украинской крови…
Хирург оперирует под постоянным артиллерийским огнем…
Смотреть больше