Бізнес на азарті. Кому належить лотерейний ринок в Україні?

Секретные материалы 

Як чиновники на очах громадськості захоплюють український лотерейний ринок та залишаються непокараними, з'ясували Секретні матеріали на 2+2.

Лотерейний бізнес в Україні сформувався ще в 90-ті. Тоді на ринку було три оператора, а УНЛ володіла лише 5% ринку. У 2014 році влада запровадила санкції проти "М.С.Л." та "Патріота", тим самим зробивши УНЛ фактично монополістом зі стовідсотковими іноземними інвестиціями. Власники наголошували, що підприємство – власність громадян Євросоюзу. Але після гучних заяв компанія опинилась у руках декого нардепа Олександра Третьякова, відомого своєю незаконною діяльністю.  Виявилось, що підприємство захопили, прикриваючись депутатськими посвідченнями. ЗМІ вдалося відзняти момент захоплення, однак "злиті" у мережу відеоматеріали, що доводили винуватість чиновника, містично зникли. Говорять, що "зачистка" Інтернету безпосередньо пов'язана зі зв'язками депутата у правоохоронних органах.

Журналісти Секретних матеріалів провели власне розслідування та дізналися, хто причетний до рейдерського захвату УНЛ, куди йдуть кошти, отримані з лотерейного бізнесу, що приховують від нас компанії, котрі пропонують українцям азартні ігри. 

Яким чином ділкам вдалося прибрати до рук лотерейний бізнес? Хто справжній власник УНЛ? Чому колишнім конкурентам Української національної лотереї заборонили працювати в Україні? 

Дивіться більше у програмі Секретні матеріали у четвер, 10 листопада, о 19:20 на каналі 2+2.

22122025
Предновогодняя неделя обещает быть настоящим астрономическим представлением.
Когда мы слышим о Стоунхендже, в памяти обычно всплывают картинки из учебников истории о странных друидах или мрачных местах захоронений. Однако исследования рисуют совсем другую картину. 
21122025
Сегодня праздничный декор в Украине — это не демонстрация роскоши, а создание «места силы». 
Мадагаскар поражает не только экзотической природой и древними обрядами…
Голубцы. Это блюдо, без преувеличения, является символом уюта, домашнего тепла и, конечно же, неотъемлемой частью рождественского стола, особенно в Сочельник, когда оно входит в число двенадцати постных блюд.