Ветеран АТО Юліан Циганко виборює своє право на життя

Помощь

Він наводив жах на окупантів коли боронив Батьківщину на фронті, але після поранення, у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.

Вже понад 3 місяці в лікарні на околиці Відня колишній боєць 24-ї бригади Юліан Циганко бореться за своє життя. Проте, як зізнається сам боєць, ні про що не шкодує і без страху згадує день, коли зазнав поранення.

Восени 15-го Юліана поранив диверсант. Кулі влучили в руку, печінку та живіт бійця. Юліан переніс численні операції, коми та кілька разів клінічну смерть. Його оперували майже всі найкращі військові хірурги України, але покращання так і не сталося. Нарешті австрійські лікарі дали надію, а волонтери зібрали 5 тисяч євро на операцію.

Через численні операції Юліан втратив більшу частину кишківника, тепер організм бійця майже не отримує поживних речовин. Протягом останніх 3-х місяців Юліан втратив 12 кілограмів. У Відні боєць мав пробути лишень пару тижнів, але вже третій місяць тут у реанімації. Борг за лікування наблизився до вісімдесяти п’яти тисяч євро, тож українські волонтери взялися за порятунок бійця.

10-го вересня Юліан змушений буде повернутися до київського військового госпіталю. Тепер він сподівається лишень на програму лікування у Німеччині, за якою понад сотню українських ветеранів уже пролікувалися, і 99 з них – успішно. Але чи зможе він скористатися цією програмою, велике питання.

"У мене надія на людей, які мені допоможуть. Я навіть не знаю, на німців, на американців, хоч когось, на вас, розумієте. На людей, які мене не кинуть. Хоч якось змінять моє життя. Бо я не хочу жити таким, яким я є зараз, я не буду таким жити", – переконаний боєць.

Ну а поки що, українські експати та волонтери збирають гроші, щоби погасити борги нинішні і почати збирати гроші на майбутнє лікування Юліана Циганка. І це є питання честі, в першу чергу, до української держави, до країни, заради якої такі, як Юліан ідуть на фронт, захищають її.

Волонтери звертаються до всіх небайдужих українців по допомогу.

Реквізити для допомоги: 

Картка Приватбанку: 5168 7427 1369 3020

Юліан Анатолійович Циганко

Новости

Все новости
05122018
Помощь
Украинские врачи признаются, что не в состоянии помочь женщине. Надежда есть, но только на "заграницу".
08102018
Помощь
Врачи говорят, что у Павла пока есть надежда на операцию, но ее необходимо делать как можно скорее.
26092018
Помощь
Врятувала десятки бійців, от тільки себе вберегти не змогла. Нині дівчина бореться із важкою недугою та потребує допомоги небайдужих.
17092018
Помощь
Після поранення у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
29082018
Помощь
Він наводив жах на окупантів коли боронив Батьківщину на фронті, але після поранення, у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
21082018
Помощь
Хлопчик не може дихати самостійно. Однак в Україні таких операції не проводять, і єдина надія батьків на клініку в Німеччині.
09082018
Помощь
Дівчинка страждає на дуже рідкісну генетичну недугу, що вражає центральну нервову систему. Такі діти, зазвичай, не доживають до 10 років. Утім, Арина має шанс. Це надзвичайно дороге пожиттєве лікування.
07082018
Помощь
У дитини виявили пухлину, хвороба прогресує дуже швидко, а українські лікарі безсилі.
Смотреть больше