Медсестра батальйону "Айдар" Катерина Стандартюк потребує допомоги

Помощь

Врятувала десятки бійців, от тільки себе вберегти не змогла. Нині дівчина бореться із важкою недугою та потребує допомоги небайдужих.

Катерина Стандартюк – уродженка нині окупованої Георгіївки, села, що неподалік Луганська, теж окупованого російськими бойовиками. У 14-му дівчина добровільно пішла на фронт медсестрою. Потрапила до батальйону "Айдар", підрозділу, який звільняв її рідну Луганщину. 4 роки Катерина віддала "Айдару", разом з побратимами бачила найзапекліші бої і рятувала вояків як на передовій, так і в тилу.

А 2017-го її розбила хвороба. Від перших симптомів минув усього рік, а Катя вже не виходить надвір.

Катя лікувалася у Сєверодонецьку, але безуспішно. Тамтешні медики не змогли встановити точний діагноз, відправили до Харкова. Там у Каті виявили численні ураження клітин спинного та головного мозку. Діагноз мало не добив – у 26-річної дівчини розсіяний склероз. 

Катерина ніколи вже не стане колишньою, але є один препарат, який пройшов експериментальні випробування лише у 2017 році, він здатний хоча би призупинити хворобу. От тільки повний курс лікування ним коштує понад мільйон гривень. Цей препарат не входить до переліку ліків, які колишні військовослужбовці отримують безкоштовно, сімейний бюджет не потягне такі шалені суми.

Нині Катерині допомагають волонтери та її побратими з батальйону – привозять ліки та продукти харчування.

Катя витримала, пройшла найстрашніші бої. Врятувала десятки бійців, от тільки себе вберегти не змогла. Не здається вона і зараз, щиро вірить що і з цього бою вийде переможцем.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанк: 5168 7573 1607 4311

Стандартюк Катерина


Новости

Все новости
05122018
Помощь
Украинские врачи признаются, что не в состоянии помочь женщине. Надежда есть, но только на "заграницу".
08102018
Помощь
Врачи говорят, что у Павла пока есть надежда на операцию, но ее необходимо делать как можно скорее.
26092018
Помощь
Врятувала десятки бійців, от тільки себе вберегти не змогла. Нині дівчина бореться із важкою недугою та потребує допомоги небайдужих.
17092018
Помощь
Після поранення у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
29082018
Помощь
Він наводив жах на окупантів коли боронив Батьківщину на фронті, але після поранення, у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
21082018
Помощь
Хлопчик не може дихати самостійно. Однак в Україні таких операції не проводять, і єдина надія батьків на клініку в Німеччині.
09082018
Помощь
Дівчинка страждає на дуже рідкісну генетичну недугу, що вражає центральну нервову систему. Такі діти, зазвичай, не доживають до 10 років. Утім, Арина має шанс. Це надзвичайно дороге пожиттєве лікування.
07082018
Помощь
У дитини виявили пухлину, хвороба прогресує дуже швидко, а українські лікарі безсилі.
Смотреть больше