Допомоги потребує доброволець-десантник Валерій Сергієнко

Помощь

Картка Приватбанку 5168 7553 9544 2417Сергієнко Наталія Броніславівна (дружина)

Високий і ще зовсім недавно здоровийі дужий воїн –Валерій заново вчиться жити. Процедури даються йому з болем. Та чоловік мужньо витримує все, чого вимагають медики.

На фронт Валерій пішов добровольцем у перші дні агресії Росії проти України – ще в Криму. Десантник потрапив до 13 батальйону 95-ї бригади. Був поранений уже на Донбасі. З важкою травмою хребта повернувся додому, лікуватися. Одужав і збирався повернутися у стрій. Але - нова біда.

Чотири місяці боєць пролежав у комі після страшного ДТП. Якось поїхав на мопеді на цвинтар, аби допомогти дружині загиблого товариша поставити пам'ятник. Його збив автомобіль. Черепно-мозкова травма, пошкодження скелету - шанси вижити були мінімальними.

У реабілітаційному центрі вірять, що позитивна динаміка триватиме і Валерій одужає. Але для продовження лікування терміново потрібні гроші - його родина вже вичерпала всі свої можливості. Перерва в реабілітації може відкинути Валерія далеко назад.

"Гроші, які дало Міністерство оборони нам, ті 82 тисячі гривень, як інваліду - усі гроші пішли на обласну лікарню. Валерію необхідно ще як мінімум 7 місяців реабілітації, а це понад 100 тисяч гривень. Дуже прошу, хто небайдужий до мого синочка, щоб ще помогли, бо ще треба його довго лікувати", - просить мама бійця Марія Сергієнко.

Реквізити для здійснення допомоги Валерію Сергієнку вказані ліворуч.

Новости

Все новости
05122018
Помощь
Украинские врачи признаются, что не в состоянии помочь женщине. Надежда есть, но только на "заграницу".
08102018
Помощь
Врачи говорят, что у Павла пока есть надежда на операцию, но ее необходимо делать как можно скорее.
26092018
Помощь
Врятувала десятки бійців, от тільки себе вберегти не змогла. Нині дівчина бореться із важкою недугою та потребує допомоги небайдужих.
17092018
Помощь
Після поранення у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
29082018
Помощь
Він наводив жах на окупантів коли боронив Батьківщину на фронті, але після поранення, у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
21082018
Помощь
Хлопчик не може дихати самостійно. Однак в Україні таких операції не проводять, і єдина надія батьків на клініку в Німеччині.
09082018
Помощь
Дівчинка страждає на дуже рідкісну генетичну недугу, що вражає центральну нервову систему. Такі діти, зазвичай, не доживають до 10 років. Утім, Арина має шанс. Це надзвичайно дороге пожиттєве лікування.
07082018
Помощь
У дитини виявили пухлину, хвороба прогресує дуже швидко, а українські лікарі безсилі.
Смотреть больше