Для повернення на передову бійцю з позивним "Шуруп" потрібен якісний протез

Помощь

Номер картки ПриватБанку 5168 7556 0123 7346Васянович Володимир Олександрович (псевдо Шуруп)

Три місяці – стільки і ні днем більше - він запланував собі на цілковите одужання. Бо на передовій його чекають побратими.

Хоробрості Володимира Васяновича з позивним Шуруп може кожен позаздрить. За словами його побратима з позивним КПД, він боронив Донецький аеропорт, поки десантників три ротації змінилося. А це майже місяць. Був на Савур-Могилі, був на штурмі Авдієвки, Красногорівки, Пісок, Карлівки…

Там було значно гарячіше, ніж зараз, але кулі та осколки завжди оминали 20-ти річного розвідника. Крім одного дня. Коли Володя підірвався на міні.

"Я вів групу,  згадує боєць. – Підірвався на нажимній міні. Спершу глянув на праву ногу - ціла, зразу такий думаю "хух, нормально"! На ліву дивлюсь - лівої нема… Гранати висять, думаю спочатку чи гранату рвать на собі… Мені лише 20 років а вже без ноги, знаєте". Але більше, зізнається, тоді хвилювала не власна доля, а безпека його хлопців, які були поруч. Вони його не залишили, і були першими, кого він побачив, отямившись після операції вже у Дніпропетровську.

Щирий, сміливий, надійний – так характеризує Володю його найближчий друг, який узяв відпустку, щоб доглядати за товаришем.

Лікарі кажуть, віра в себе та підтримка друзів допомагають ранам гоїтися швидше. Однак цього замало для повного одужання.

Проблема в тім, що державної підтримки на протезування в хлопця не буде, бо воюючи в лавах Правого сектору, на статус учасника АТО претендувати він не може, а бігати по судах, каже, не хоче. Тому сподівається на підтримку небайдужих людей. 

Усі реквізити для здійснення допомоги - вказані ліворуч. Сподіваємося, що людей, які готові посприяти в одужанні герою-розвіднику Володимиру Васяновичу та допомогти йому стати на ноги - виявиться чимало!

Новости

Все новости
05122018
Помощь
Украинские врачи признаются, что не в состоянии помочь женщине. Надежда есть, но только на "заграницу".
08102018
Помощь
Врачи говорят, что у Павла пока есть надежда на операцию, но ее необходимо делать как можно скорее.
26092018
Помощь
Врятувала десятки бійців, от тільки себе вберегти не змогла. Нині дівчина бореться із важкою недугою та потребує допомоги небайдужих.
17092018
Помощь
Після поранення у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
29082018
Помощь
Він наводив жах на окупантів коли боронив Батьківщину на фронті, але після поранення, у 2015 році життя воїна перетворилося на суцільне пекло.
21082018
Помощь
Хлопчик не може дихати самостійно. Однак в Україні таких операції не проводять, і єдина надія батьків на клініку в Німеччині.
09082018
Помощь
Дівчинка страждає на дуже рідкісну генетичну недугу, що вражає центральну нервову систему. Такі діти, зазвичай, не доживають до 10 років. Утім, Арина має шанс. Це надзвичайно дороге пожиттєве лікування.
07082018
Помощь
У дитини виявили пухлину, хвороба прогресує дуже швидко, а українські лікарі безсилі.
Смотреть больше