Українське шампанське: хто виробляє та як обрати

Зимові свята вже близько, тому цього разу програма Роби бізнес на каналі 2+2 розкаже, як та з чого виготовляють напій, без якого не обходиться жодне святкування Нового року.

Червоне, біле, рожеве, сухе, солодке, напівсолодке – будь-який смак та колір може запропонувати українцям Київський завод шампанських вин ще з 1954 року. Вже десять років він входить у групу німецької компанії "Хенкель і Ко", тому насолоджуватися українським ігристим напоєм, який став ще однією візитівкою нашої країни, можуть люди у будь-якому куточку світу.

Журналісти програми Роби бізнес разом із Поліною Романською, керівником відділу маркетингу КЗШВ, розкривають таємниці виготовлення найпопулярнішого святкового напою.

Чи знаєте ви, що термін шампанізації – близько двадцяти днів? Звідки привозять сировину для шампанського та чим відрізняється брют від інших сортів? Як правильно відкривати пляшку із шипучим напоєм? Як обрати шампанське до новорічних свят? Усю правду про шляхетний напій дізнавайтесь у Роби бізнес на 2+2. 

Эта уникальная загадка делает Лавру не просто историческим памятником, а настоящим феноменом, бросающим вызов современному пониманию.
09072025
Это обычная вещь в каждом доме, но история зеркала уходит в глубину веков, а его функции выходят далеко за пределы банального саморассмотрения. 
В мире, где GPS и спутниковые навигаторы стали неотъемлемой частью нашей жизни, существуют люди, которые сознательно отказываются от благ цивилизации, чтобы окунуться в аутентичный опыт мореплавания.
09072025
Мы живём во Вселенной, где звёзд больше, чем песчинок на всех пляжах Земли...
Если ваше сердце жаждет морских приключений, но вы одновременно цените непредсказуемость и хороший юмор, тогда австралийский городок Алис-Спрингс имеет все шансы стать вашим следующим пунктом назначения.