Українське шампанське: хто виробляє та як обрати

Зимові свята вже близько, тому цього разу програма Роби бізнес на каналі 2+2 розкаже, як та з чого виготовляють напій, без якого не обходиться жодне святкування Нового року.

Червоне, біле, рожеве, сухе, солодке, напівсолодке – будь-який смак та колір може запропонувати українцям Київський завод шампанських вин ще з 1954 року. Вже десять років він входить у групу німецької компанії "Хенкель і Ко", тому насолоджуватися українським ігристим напоєм, який став ще однією візитівкою нашої країни, можуть люди у будь-якому куточку світу.

Журналісти програми Роби бізнес разом із Поліною Романською, керівником відділу маркетингу КЗШВ, розкривають таємниці виготовлення найпопулярнішого святкового напою.

Чи знаєте ви, що термін шампанізації – близько двадцяти днів? Звідки привозять сировину для шампанського та чим відрізняється брют від інших сортів? Як правильно відкривати пляшку із шипучим напоєм? Як обрати шампанське до новорічних свят? Усю правду про шляхетний напій дізнавайтесь у Роби бізнес на 2+2. 

16122025
На Прикарпатье археологи Национального заповедника «Древний Галич» сделали невероятное открытие! 
Каждая новая деталь в деле о расстрелах на Майдане в 2014 году — это не просто очередной факт; это болезненный кусок правды о том, как пытались утопить в крови наше стремление к свободе.
16122025
Анонси 2+2
На этой неделе, в четверг, 18 декабря, в 22:00, в эфире — культовый художественный фильм «Крёстный отец-2»…
Все мы привыкли к приливам и отливам. Это привычное явление на побережье, которое мы воспринимаем как должное. Но задумывались ли вы когда-нибудь, почему вода в океанах вдруг поднимается до высоты пятиэтажного дома?