Ребров не уявляє, як гравці "Динамо" і "Шахтаря" зіграють за збірну України

Тренер киян переживає, що провідні гравці національної команди дуже часто грають.

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров висловив свою точку зору про те, що варто було перенести матч з "Шахтарем" заради збірної України.

"Звичайно, було важко. Я говорив раніше. Напевно, це, в першу чергу, не прерогатива двох клубів домовлятися, а прерогатива збірної. Тому що зараз той же Андрій Ярмоленко сидить в холоді. Провідні гравці збірної через три дні повинні грати, потім через два. Звичайно, це неправильно. Вважаю, не потрібно виходити з інтересів "Шахтаря" чи "Динамо". Для мене, як і для всіх українців, збірна -  передусім, інтереси збірної. Те, що ми виграли або програли, великої різниці, напевно, немає. Зараз я не уявляю, як ці хлопці можуть грати дві найважливіші гри для збірної", - поділився Ребров у коментарі "Профутболу" на каналі 2+2.

Питання щодо перенесення матчу піднімалося, проте Ігор Суркіс заявив, що не дозволить переносити поєдинок, якщо не змінять дати матчів і інших команд, гравці яких викликані в збірну.

Нагадаємо, що врамках відбору на Євро-2016 9 жовтня збірна України зіграє з Білоруссю в Борисові, а 12-го прийматиме Македонію у Львові.

 

Джерело: ТСН.

Фото: shakhtar.com