Олексій Горбунов мріє зняти кіно про Київ, але не любить дивитися фільми зі своєю участю

Відомий актор та виконавець головної ролі у новому гостросюжетному серіалі на телеканалі 2+2 "Одинак" Олексій Горбунов у своєму інтерв‘ю для "Сегодня" відверто розповів про ставлення до власного мистецтва, любов до Києва та авторитети.

Олексій Горбунов, відомий своїми ролями у таких картинах, як "Мебіус", "Правила бою", "Я", "Курсанти", "Гвардія", насправді вже багато років мріє зняти фільм про Київ, де не він або будь-який актор, а саме місто було б головним героєм: "Ми вже рік кажемо, що про наше місто не зняли жодного нормального фільму. А Київ заслуговує на окрему історію про себе. Ми це зробимо з режисером та кліпмейкером Вітею Придуваловим. Ми довго чекали на спонсорську допомогу, але зрозуміли, що окрім нас, це нікому не цікаво".

"На себе на екрані я не дуже люблю дивитись, до себе я жорсткий та вимогливий. Щоб я собі сподобався – не знаю, що це має бути. Для мене важливо, щоб мені перед дітьми було не соромно", – відверто зізнається актор.

Незважаючи на свою популярність, сам Олексій Горбунов визнає зовсім інші авторитети.

"Авторитети для мене — Сашко Усик та Вася Ломаченко. Вони роблять для країни велику справу. Також це Кость Петрович, Валерій Лобановський, багато режисерів, у яких я знімався… Проте непорушний авторитет для мене — це Ліна Костенко. Впевнений, що наші діти будуть вивчати Україну не з енциклопедій та книжок з історії, а у творчості Ліни Костенко. Мені дуже хочеться познайомитися та поговорити з нею", – поділився Олексій Горбунов.

Дивіться ПРЕМ'ЄРУ нового кримінального серіалу "Одинак" з Олексієм Горбуновим на 2+2 з понеділка по четвер о 20:30.