На "2+2" матч "Шахтар" - "Баварія"

У вівторок 17 лютого на телеканалі "2+2" о 21:30 відбудеться трансляція матчу Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Баварія". Після закінчення матчу на телеглядачів чекає прямий ефір програми "ПроЛігуЧемпіонов" зі стадіону "Арена Львів".

У рамках плей-офф турніру Ліги чемпіонів "Шахтар" зустрінеться з "Баварією". Цей поєдинок стане дебютним в історії європейського футболу. "Шахтар" і "Баварія" вперше будуть суперниками найвищого європейського рівня. Зустріч команд пройде на стадіоні "Арена Львів", що також є дебютним для команди з Німеччини. Матч-відповідь відбудеться в Мюнхені - 11 березня.

Ігор Циганик ведучий програм "Профутбол", "ПроЛігуЧемпіонов", "ПроЛігуЕвропи":

"Баварія", звичайно, гранд європейського футболу, але "Шахтар" за останні кілька років успішно протистояв кращим командам Європи. 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, це та стадія, з якої починаються принципові матчі за право називатися кращою клубною командою Європи. "Шахтар" завжди прагнув довести, що український футбол має право бути серед вершків європейського суспільства. - Каже Ігор Циганик. - Шанс пройти "Баварію" - це шанс вписати своє ім'я в історію світового футболу. Незважаючи на те, що "Баварія" фаворит цієї зустрічі ми віримо, що український чемпіон зробить все можливе, щоб перемогти німецького гранда".

Одразу після трансляції матчу "Шахтар" - "Баварія" дивіться програму "ПроЛігуЧемпіонов" з виїзної студії розташованої на стадіоні "Арена Львів". Ведучий програми Ігор Циганик разом з експертами, Едуардом Цихмейструком та Андрієм Несмачним, які в різний час протистояли мюнхенській Баварії - проведуть розбір гострих ігрових моментів матчу, покажуть коментарі футболістів та ексклюзивні інтерв'ю безпосередньо з місця події.

Коментувати матч "Шахтар" - "Баварія" будуть Роман Бебех і Володимир Звєров.

Онлайн-трансляція матчу буде доступна на новому сайті телеканалу "2+2" - https://2plus2.ua/

 

Дивіться матчі Ліги чемпіонів на телеканалі "2+2" у вівторок 17 лютого:

"Шахтар" (Донецьк) - "Баварія" (Мюнхен) в 21:30

"ПСЖ" (Париж) - "Челсі" (Лондон) о 01:30