Бар на українській станції в Антарктиді увійшов до топу найбільш незвичайних

Бар "Фарадей" на українській полярній станції "Академік Вернадський" в Антарктиді увійшов до списку найбільш незвичайних і цікавих.

Британські експерти Джоель Харрісон і Нейл Рідлі склали топ найцікавіших пабів світу. Там опинився і бар "Фарадей". Він має всього сім місць, де відвідувачі можуть насолоджуватися шотами з домашньої дистильованої горілки, вином і пивом вартістю близько трьох доларів.

Найпівденніший бар на планеті побудували британські теслі, яких відправили на наукову станцію, яка звалася тоді "Фарадей", для ремонту пірсу. Однак працівники вирішили використати наявну деревину зовсім іншим способом і побудували англійський паб. І хоча таке рішення керівництво не оцінило, бар "Фарадей" став одним з найбільш примітних місць у світі.

Звичайно, вибір напоїв в невеликому приміщенні не надто великий. Але де ще в Антарктиді можна культурно випити? На весь континент всього один бар!

Бар «Фарадей» має і свої традиції. Так, кожна гостя, що опинилася в цих краях, повинна пожертвувати що-небудь зі своєї нижньої білизни. На барній стійці вже зібралася велика колекція. Пригощають жінок напоями – безкоштовно.

Більше новин читайте на 2+2.