Тверда валюта. Як вирубують українські ліси

Люстратор 7.62. Проклятие системы

Анонс Люстратор. Спецпроект від 10.07.2016.

Дерев'яна мафія – ті, хто заробляє мільйони доларів на безжальному знищенні українських лісів для продажу деревини закордон. Їх не спиняють ні законодавча заборона на вивезення кругляку, ні можлива кримінальна відповідальність, ні очевидна екологічна катастрофа, яку вони виклюють варварським вирізуванням лісів. За останні два - три роки кількість незаконних рубок в країні набула розмаху, про який і не міряли чиновники часів Януковича. Зелене золото України крадуть, пиляють, вивозять. За офіційними даними, в минулого року "в темну" вирубували лісу на майже 100 мільйонів.

В який спосіб узаконюють незаконні рубки? З чиїми прізвищами у високих кабінетах пов'язують розпил вітчизняних лісових багатств? Як український ліс перетинає кордон і хто його зустрічає вже там, в омріяному Євросоюзі? Куди з України  експортують ліс? Дізнавайтесь подробиці у спецпроекті журналіста програми Люстратор Михайла Тимуляка у неділю, 10 липня, о 12:00 на каналі 2+2.

 

Читайте також:

Політичні туристи. Леонід Черновецький проти Міхеіла Саакашвілі

Історія сучасного раба. Як у колоніях "ДНР-ЛНР" знущаються над в'язнями

Донецький аеропорт. Несплачений борг

Новости

Все новости
Найкращим журналістським розслідуванням визнано матеріал журналіста програми "Люстратор 7.62" Володимира Тимофійчука - "Винний без вини?! Як судять неповнолітніх".
Чи вдасться екс-чиновнику, розкрадачу держскарбниці Олегу Бачуну відбілити свою репутацію і дібратися до вищих щаблів влади, дізнавався Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Поліцейські пристрасті на Буковині та приголомшлива безкарність патрульних –  у Люстраторі. Прокляття системи на 2+2.
Чому в Україні росте злочинність та як до цього причетний Кремль, з'ясував Люстратор на 2+2.
Що намагаються приховати копи, котрі стали учасниками жахливої аварії, та хто винен у смерті 21-річного хлопця, з'ясував Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Скільки отримують судді, котрі не виконують своїх обов'язків, і хто вкрав у громадян право на правосуддя – у програмі Люстратор. Прокляття системи на 2+2 . 
Як Україна опинились під прицілом російських спецслужб та чого коштуватиме громадянам пропаганда агресора, дізнавався Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Де в Україні без суду та слідства правоохоронці запроторюють невинних до в'язниці та як у новій поліцї працюють цілі "родинні підряди", з'ясовував  Люстратор. Прокляття системи на 2+2.  
Смотреть больше