Чому проректора НАУ 6 років не випускають з під варти?

Люстратор 7.62. Проклятие системы

Команда "Люстратор 7.62" ("2+2") зацікавилися справою 6-річної давності. 

1 квітня 2009 на очах у десятка студентів було вчинено спробу замаху на життя проректора Національного авіаційного університету Максима Луцького (до слова, екс-радника Азарова і кума Табачника). Щоравда, замах виявився досить дивним - кулі, які повинні були прошити авто мало не на крізь, не пробили і лобового скла. Кілера зловили і склали протокол про затримання за 4 хвилини після самого замаху ... А замовником цього замаху "призначили" ще одного проректора НАУ - Юрія Симоненко, якого вже 6 років не випускають з під варти, хоча слідство не в змозі довести його провину.

"Стільки років, а у справі немає ніякого зсуву. Якщо винен - судіть, якщо ні - треба ж щось робити. Невже за шість років не можна розібратися у цій справі ", - коментує ситуацію журналістам "Люстратора" брат затриманого Віталій Симоненко.

За словами Віталія, його брат планував залучити інвесторів для будівництва висоток на території НАУ - територія університету - близько 40 гектарів. За задумом забудовник повинен був профінансувати і будівництво нових корпусів.

"Зараз висотки будує Максим Луцький, от тільки про нові корпуси вже ніхто не згадує", - говорить Віталій Симоненко.

Новости

Все новости
Найкращим журналістським розслідуванням визнано матеріал журналіста програми "Люстратор 7.62" Володимира Тимофійчука - "Винний без вини?! Як судять неповнолітніх".
Чи вдасться екс-чиновнику, розкрадачу держскарбниці Олегу Бачуну відбілити свою репутацію і дібратися до вищих щаблів влади, дізнавався Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Поліцейські пристрасті на Буковині та приголомшлива безкарність патрульних –  у Люстраторі. Прокляття системи на 2+2.
Чому в Україні росте злочинність та як до цього причетний Кремль, з'ясував Люстратор на 2+2.
Що намагаються приховати копи, котрі стали учасниками жахливої аварії, та хто винен у смерті 21-річного хлопця, з'ясував Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Скільки отримують судді, котрі не виконують своїх обов'язків, і хто вкрав у громадян право на правосуддя – у програмі Люстратор. Прокляття системи на 2+2 . 
Як Україна опинились під прицілом російських спецслужб та чого коштуватиме громадянам пропаганда агресора, дізнавався Люстратор. Прокляття системи на 2+2.
Де в Україні без суду та слідства правоохоронці запроторюють невинних до в'язниці та як у новій поліцї працюють цілі "родинні підряди", з'ясовував  Люстратор. Прокляття системи на 2+2.  
Смотреть больше