Забути про жахи війни та розпочати власний бізнес - історія волонтера АТО

Дембель

Побувати у ворожому полоні, втратити все, але зберегти силу духу – у програмі Дембель на 2+2 історія незламного волонтера-патріота, який після страшних подій зумів втілити власні мрії та почати жити повноцінним життя.

"Коли у країні війна, ти можеш або стріляти, або підносити патрони. Стріляти мені якось важко, – ділиться відверто волонтер Олександр Кононов. Тривалий час він, незважаючи на інвалідність, возив допомогу у зону АТО. – Була потреба доставити якусь допомогу. Якщо сьогодні це зробив, отже, день прожитий не дарма".

Саме під час однієї з таких поїздок Олександр потрапив у полон на довгих три місяці. А після звільнення був змушений розпочинати життя з самого початку. Але війна, розлучення з дружиною, втрата налагодженого бізнесу не змогли зламати чоловіка. Він переїхав з Донбасу до невеликого селища на Житомирщині, щоб втілити там власну мрію щодо ферми.

Наразі чоловік працює над виробами із козиного молока, які виготовляє власноруч, реставрує дім та хоче, щоб його продукція вийшла на міжнародний ринок. Більшу частину виробленого відправляє на благодійність – у зону АТО та до дитячих будинків.

"Познайомились з однією цікавою людиною, з художником, плануємо оформити подвір'я в українському національному стилі, – планує Олександр. – Можна жити добре та щасливо, дарма що у мене одна рука і одна нога. Я не люблю, коли кажуть "безрукий, безногий". Так, їх менше ніж у всіх людей, але тим не менш я щасливий. Я займаюсь тим, чим хочу, я живу так, як я хочу".

Надихаюча історія волонтера АТО у програмі Дембель на 2+2. Нові випуски щонеділі о 15:00.

Новости

Все новости
28122016
Дембель
У постійній рубриці програми Дембель на 2+2 військовий психолог Андрій Козінчук радить бійцям АТО, як зберегти шлюб після повернення з фронту.
27122016
Дембель
Чому сім'ї загиблих захисників України живуть на межі бідності без жодної допомоги та змушені оббивати пороги чиновників, які заплющують очі на їхні проблеми – у програмі Дембель на 2+2.
26122016
Дембель
Про генія-зв'язківця та радіоведучого, який щодня у ефірі піднімає бойовий дух та настрій бійців, розкаже Дембель на каналі 2+2.
26122016
Дембель
Програма Дембель на 2+2 вже багато розповідала про подяку, яку отримують герої, повертаючись з передової, від держави та чиновників: жодної допомоги, жодного співчуття та уваги до проблем. Але, на щастя, бійців щоразу рятує допомога небайдужих. 
22122016
Дембель
Реабілітацію після травм або просто оздоровлення захисники тепер можуть проходити й у фітнес-клубах. Про нову безкоштовну спортивну програму для бійців АТО довідався Дембель на 2+2.
21122016
Дембель
У постійній рубриці програми Дембель на 2+2 військовий психолог Андрій Козінчук порушує тему залежності фізичного та психологічного здоров'я бійців АТО.
20122016
Дембель
Активний відпочинок серед спокою та чистоти природи – найкращий лікар для бійців АТО, які пережили жахи та втрати війни. У програмі Дембель на 2+2 – як герої проходять реабілітацію у прикарпатському таборі "З любов'ю в серці".
20122016
Дембель
У новому випуску програми Дембель на 2+2 - як наших захисників ставлять на ноги у реабілітаційному центрі у Австрії.
Смотреть больше