Яке воно, побачення з майбутнім президентом?

Бандерлоги

Найодіозніший політик, що на виборах буде виборювати статус гаранта, без сумнівів, Ілля Ківа. А поки він лише радник міністра внутрішніх справ та поціновувач жіночих принад.

Бандерлог Міла Саботаж поспілкувалася з Іллею Ківою. Призначила йому побачення у затишній кав’ярні. Тож, найцікавіші факти з інтерв’ю:

* Пан Ілля вже 7 років не вживає алкоголю.

* Політик обожнює тістечка та усе солоденьке.

* Його зарплатня складає 18 000 гривень.

* Ілля Ківа тричі на рік буває закордоном.

* Політик посилено вивчає українську мову.

* Ілля не проти заглянути до столичних борделів.

А повне інтерв’ю дивіться у Бандерлогах на 2+2.

Новости

Все новости
"Юлін з’їзд", або як на з’їзді партії "Батьківщина" Ботан вбив політичне майбутнє Юлії Тимошенко.
"Балаболи" під куполом – Бандерлоги з’ясували, які обіцянки народних обранців і досі залишилися невиконаними.
Помните историю о том, как киевская власть открыла школу за 200 млн гривен с грибком и плесенью на стенах?
Скільки обіцянок та навішаної лапши ми чуємо кожні вибори. Брехун на брехуні. За кого не проголосуй – через місяць в екрані сидить товста ряха і щось белькотить про реформи. Тому Бандерлоги створили рубрику "Отвечай за базар".
Західний світ трясе від секс-скандалів за участі відомих зірок та політиків. В Україні теж були такі скандали. Хто домагався українських депутатів та депутаток?
Жителів Бородянки неочікувано змусили купувати проїзний на ліфт. Як люди сприйняли таке ноу-хау – дивіться у новому сюжеті програми "Бандерлоги".
Бандерлоги завітали до депутатів у Верховну Раду, щоб перевірити їхню грамотність. Як депутати писали диктант – дивіться просто зараз.
Бандерлоги помітили особливий зв'язок між Арсенієм Яценюком та Володимиром Гройсманом. Дивіться неймовірну історію кохання між двома українськими прем'єрами.
Смотреть больше