Як Андрій Ярмоленко відновлюється після травми

Поширити в соціальних мережах:

Профутбол на 2+2 вирішив дізнатися, як зараз проходять тренування українського легіонера дортмундської "Боруссії" та коли Андрія можна буде знову побачити у грі.

Після отриманої травми Андрій Ярмоленко вже понад два місяці не з’являється на футбольному полі. Український легіонер скучив за футболом, а вболівальники – за ним. Однак стан здоров’я вже дозволяє йому тренуватися, щоправда, поки індивідуально, тренує координацію на полі та у залі.

"Андрій добре виглядає, він на правильному шляху, але йому потрібен тривалий час, щоб відновитися після паузи. Ми сподіваємось, що він зможе приєднатися до нас у останніх іграх цього сезону у Бундеслізі", – повідомив Петер Штегер, головний тренер "Боруссії".

Стало відомо, коли Андрій Ярмоленко повернеться на поле

Повернення Андрія дуже вчасне, адже результати "Боруссії" не такі, як хотілося б. Незважаючи на останні чутки у ЗМІ щодо прощання з деякими гравцями, до списку яких входить і Андрій Ярмоленко, ця інформація є далекою від офіційної. Та й не схоже, що клуб планує прощатися з українським легіонером, бо Андрій Ярмоленко потрапив до заявки у матчі "Боруссія" – "Штутгарт", хоча й не виходив на поле.

Профутбол на 2+2 дізнався, як зараз відновлюється та як тренується український легіонер та що говорять про процес відновлення лікарі – дивіться у сюжеті!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше