В’ячеслав Чечер – найстарший футболіст УПЛ

Поширити в соціальних мережах:

Футболіст "Зорі" В’ячеслав Чечер у ексклюзивному інтерв’ю для Профутболу на 2+2 розповів безліч цікавих історій, що назбиралися за 400 матчів і 19 років футбольної кар’єри.

Футболіст луганської "Зорі" В’ячеслав Чечер майже ніколи не давав інтерв’ю. Так, останнє інтерв’ю було 15 років тому – з журналістами футболіст спілкуватися не хотів, боявся, що перекрутять його слова. Проте за 400 матчів і 19 років футбольної кар’єри історій назбиралось чимало.

Були моменти, які згадувати важко, – у 2004 році разом з двома іншими гравцями В’ячеслава Чечера вигнали зі збірної за те, що порушили режим та повернулись пізно на базу, хоча й були чутки, що прогульників було набагато більше:

"Я не буду вдаватися у подробиці, але нехай це залишиться на совісті тих людей, які цю кашу заварили. Можливо, ця ситуація зробила мене сильніше".

В’ячеслав Чечер має величезний список рекордів. Він найрезультативніший захисник в історії чемпіонатів України, а ще – володар сильного удару. Одного разу після його удару суперника виносили лікарі. Чечер є рекордсменом й за автоголами – чотири м’ячі не в ті ворота.

УПЛ Томаса Грімма: які зміни чекають на Прем’єр-лігу?

"Була гра, коли я забив і в чужі, і в свої. Це життя, – переконаний футболіст. – До цього потрібно ставитися спокійно та з гумором".

Ще один незаперечний рекорд – кількість іноземців, з якими він встиг пограти у Металурзі. В’ячеслав навіть пережив свої колишні клуби Кривбас та Металург Донецьк.

"Пачками везли, такий був потік, що забував за тиждень, хто приїхав, а хто поїхав", – пригадує В’ячеслав.

Зараз йому 37, та ставати тренером гравець не поспішає. Як це – бути найстаршим футболістом УПЛ? З якими тренерам довелося грати Вячеславу Чечеру? Дивіться повне інтерв’ю у сюжеті!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше