Ворскла - Олімпік - 2:1. Як полтавці в меншості здобули непросту домашню перемогу

Поширити в соціальних мережах:

Чемпіонат України 2018/2019. 13 тур. Ворскла - Олімпік - 2:1. Огляд ключових і суперечливих моментів матчу, експертне обговорення в студії програми Профутбол на каналі 2+2.

Ворскла навіть у меншості здобула вольову перемогу над Олімпіком. Футбольний вікенд для прихильників УПЛ завершував матч Ворскла – Олімпік. За плечима полтавців – перша перемога в Лізі Європи над Карабахом у Баку 1:0 та поразка від Динамо у попередньому турі на виїзді 0:1. У донеччан графік не такий щільний: команда В’ячеслава Шевчука у 12-му турі мінімально перемогла Чорноморець.  Про це пише footballhub.

Гості відкрили рахунок жве на старті матчу. Ардін Даллку грубо зіграв у своєму штрафному майданчику проти Максима Дегтярьова. Головний арбітр Сергій Труханов зафіксував порушення правил: жовта картка для  гравця Ворскли. На додачу рефері вказав на одинадцятимерову позначку. Виконувати пенальті пішов Сергій Політило. Півзахисник Олімпіка бив у правий від себе кут воріт. Голкіпер напрямок удару не вгадав – 0:1.

Пристрасті у поєдинку вирували: спочатку пролилася кров – Максим Дегтярьов у верховій боротьбі з Володимиром Чеснаковим переплутав м’яч із головою опонента. У капітана ворсклян – розсічення брови. Футболісту досить довго надавали медичну допомогу за межами поля. Згодом другу жовту картку отримав Даллку за небезпечну гру ногою у боротьбі із Пасічем. Вже на 33 хвилині Ворскла залишилася у меншості.

 Коментарі експертів студії Профутболу дивіться у відео.

Найважливіші спортивні події тижня, головні зірки міжнародного та вітчизняного футболу, а також ексклюзивні новини з-за лаштунків найцікавіших матчів – у програмі "Профутбол" на каналі 2+2.

Глядачі "Профутбол" можуть висловити свої коментарі або задати запитання експертам як у прямому ефірі, так і під час підготовки випуску. Електронна адреса редакції "Профутбол": profootball@1plus1.tv


Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Фейкові аккаунти як елемент ІПСО: росія використовує українську символіку та мову для впливу на українців
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?

Навіть перед лицем смертельної небезпеки, гумор став…

Скелети велетнів, таємничі мумії та відбитки величезних рук: у Неваді є печера, де могли жити рудоволосі велетні
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати

Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності…

Несподіваний археологічний сюрприз: у Хорватії в одному місці знайшли два стародавніх шоломи різних століть
Читати більше