Вербич: "Коли відчуваєш підтримку команди, все інше дається легше"

Поширити в соціальних мережах:

За що Вербич полюбив київський клуб, як йому вдається забивати головою при відносно невисокому зрості та що думає про конфлікт зі Степаненком під час останньої очної зустрічі Динамо та Шахтаря – дивіться в ексклюзивному інтерв’ю.

Беньямін Вербич виступає за Динамо менше року. Та його вже називають лідером київської команди. Він мав пропозиції з Італії та Великої Британії, та обрав Динамо.

У це складно повірити, але Беньямін Вербич виступає за Динамо менше року, таке враження, що він був у Києві завжди і завжди грав круто. Словенець найкраще придбання киян періоду Олександра Хацкевича.

Найбільше пропозицій у мене було з Італії. Також мав варіанти з Англії, я був готовий переїхати у топ-чемпіонат, але водночас відчував, що потребував розвитку у тактичному плані. Я подумав, що Динамо буде найкращим місцем для цього. 

Беньямін Вербич, півзахисник "Динамо"

Іноземцям постійно потрібен певний період адаптації в Україні. Іноді це триває пів року, іноді понад рік, а часом закордонні футболісти взагалі не можуть призвичаїтися до нашого футболу. Усе це точно не про Вербича. Він приєднався до Динамо у січні, у лютому вже грав, а у березні – забивав.

Гадаю, коли я переїхав до Києва, то був у найкращій формі у своїй кар’єрі. У Копенгагені я грав чудово, тому мені було легко адаптуватися тут. Лише у перший місяць на зборах мені було дещо складно, бо я не знав мови, не міг ні з ким поговорити. Однак, я одразу ж подружився з усіма. А коли ти відчуваєш підтримку у команді, усе інше дається легше. Ти можеш показати, ким ти є насправді.

Беньямін Вербич, півзахисник "Динамо"

Зріст словенця не перевищує 180 сантиметрів, однак це не завадило забити з повітря майже половину м’ячів цього сезону.

Коли ти забиваєш головою, насамперед ти маєш обрати правильну позицію. Не важливо, якого ти зросту. Найголовніше – це розрахувати час і опинитися саме там, куди летить м’яч.

Беньямін Вербич, півзахисник "Динамо"

Успіхи Вербича у Києві помітили у його рідній Словенії. На матчі Ліги націй із Норвегією Вербич вийшов у статусі капітана національної збірної.

Найважливіші спортивні події тижня, головні зірки міжнародного та вітчизняного футболу, а також ексклюзивні новини з-за лаштунків найцікавіших матчів – у програмі "Профутбол" на каналі 2+2.

Глядачі "Профутбол" можуть висловити свої коментарі або задати запитання експертам як у прямому ефірі, так і під час підготовки випуску. Електронна адреса редакції "Профутбол": profootball@1plus1.tv

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше