Шахтар - Десна - 1:0. Суддя Бойко чудить

Поширити в соціальних мережах:

Експерти Профутболу обговорили своєрідне суддівство на матчу чемпіонату України Шахтар - Десна та пригадали інші сумнівні випадки у кар’єрі арбітра Сергія Бойка.

Профутбол згадує кілька випадків в історії УПЛ, коли рішення судді Бойка були сумнівними.

Цього ж разу: у кінці першого тайму арбітр зустрічі Сергій Бойко не призначив одинадцятиметровий удар у ворота Шахтаря за гру рукою Кривцова. Схожий епізод арбітр трактував аналогічно на 6 хвилині, але винуватцем ймовірного пенальті тоді ледь не став гравець гостей – Мостовий.

Після перерви питання до судівства помножились на сто. Причиною цього стали два епізоди з діаметрально протилежними рішеннями Бойка. На 60 хвилині підкат Коберідзе на Кривцові арбітр розцінив на жовту картку, яка стала для нього другою і перетворилася на червону. Як показав повтор, гравець Десни не зачепив захисника Шахтаря, але арбітри не можуть переглянути епізод під час матчу УПЛ. Проте, після наради з боковим суддею Бойко скасував другу жовту Коберідзе (але чомусь не скасував штрафний) і показав жовту Браткову, чим розгнівав лавку запасних гірників.

Не встигли вболівальники зрозуміти логіку арбітра за попередній епізод, а Бойко знову дістав червону картку. Кайоде після боротьби з Імерековим наступив шипами на лежачого гравця Десни. Своє рішення суддя матчу не скасував.

Шахтар - Десна - 1:0. Відео-аналіз матчу 

Найважливіші спортивні події тижня, головні зірки міжнародного та вітчизняного футболу, а також ексклюзивні новини з-за лаштунків найцікавіших матчів – у програмі "Профутбол" на каналі 2+2.

Глядачі "Профутбол" можуть висловити свої коментарі або задати запитання експертам як у прямому ефірі, так і під час підготовки випуску. Електронна адреса редакції "Профутбол": profootball@1plus1.tv

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше