Олександра Лобода збирає кошти для хворого хлопчика

Олександра Лобода збирає кошти для хворого хлопчика
Поширити в соціальних мережах:

Проект "Здійсни мрію" розпочав благодійний аукціон заради здійснення мрії підопічного Дениса Куліша.

Ведуча 2+2 Олександра Лобода та благодійний проект "Здійсни мрію", покликаний дарувати радість та здійснювати великі бажання тисяч тяжко хворих дітей з усієї України, оголосили про старт благодійного аукціону. Цього разу аукціон та збір коштів присвячено мрії 18-річного Дениса Куліша.


Хлопець страждає на складне генетичне захворювання – муковісцидоз. Середня тривалість життя таких хворих у Європі – 50 років, в Україні – 22. Всього в нашій країні 670 хворих на муковісцидоз, і лише кожен шостий пережив повноліття. Забезпечення життєво необхідними ліками вкрай незадовільне. Та хвороба не змогла завадити Денисові мріяти! Ніхто, крім нього, не думав, що він зможе серйозно займатися баскетболом. А найбільше хлопець мріє зустрітися з тим, хто надихає його на боротьбу і спорт, – із Майклом Джорданом.


Команда чарівників проекту "Здійсни мрію" розробила план, за яким хлопець зможе потрапити в США, у спеціальний навчальний табір для юних баскетболістів під патронатом Майкла Джордана. Але на організацію поїздки та супутні витрати треба зібрати 290 000 гривень. Ця сума покриє оплату табору, оформлення віз, проживання, харчування, медичне страхування, послуги перекладача. Вже зараз силами чарівників, небайдужих до Денисової історії, вдалося зібрати 13978 гривень. Благодійний аукціон покликаний допомогти зібрати необхідну суму.


"Останнім часом такі аукціони набули небувалого поширення. Але цей – особливий. Він об’єднує всю країну заради прекрасної мрії дитини. І це надихає. Тільки разом можна зробити цей світ світлішим! І в той же час у когось на поличці з’являться унікальні сувеніри. Приєднуйтеся!" – прокоментувала одна з кураторок проекту та ведуча "Профутболу" на 2+2 Олександра Лобода.


Загалом команда проекту обіцяє здивувати учасників аукціону цікавими лотами від відомих спортсменів та медіаперсон. Наприклад, перший лот представив олімпійський чемпіон з баскетболу, легендарний гравець та член Президії ФБУ Олександр Волков. Кумир мільйонів представив фірмовий баскетбольний м’яч з автографом та особистими побажаннями. Позмагатися за лот та стати одним з чарівників Дениса можуть усі охочі.


Стежте за ходом аукціону та беріть участь у боротьбі за привабливі лоти для своєї особистої колекції на фейсбук-сторінці проекту "Здійсни мрію".

Ви можете також долучитися до збору коштів, зробивши переказ онлайн на сайті проекту "Здійсни мрію" або за реквізитами рахунку проекту:

ПАТ ПриватБанк

рахунок у гривні 26007052726802

у доларах США 26004052728870

у євро 26006052725860

МФО 300711, КОД ЄДРПОУ 34818334 отримувач ВБФ "Крона"

Номер картки ПриватБанку (прив'язаний до рахунку) 5169 3305 0264 2819

Призначення платежу: на мрію Дениса Куліша


Поширюйте інформацію про Дениса та його мрію, разом ми достукаємося до легенди світового баскетболу та подаруємо юнакові емоції, які дуже йому потрібні, щоб протистояти хворобі та боротися день за днем.

Ознайомитися детальніше з історією Дениса можна на сайті проекту "Здійсни мрію".

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше