Олександра Лобода разом з ведучими "Сніданку.Вихідний" взяла участь у зіркових читаннях

Олександра Лобода разом з ведучими "Сніданку.Вихідний" взяла участь у зіркових читаннях
Поширити в соціальних мережах:

Ведуча "Профутболу" Олександра Лобода, а також ведучі "Сніданку.Вихідний" на 1+1 Валентина Хамайко та Олександр Попов  прочитали свої улюблені казки на "Зіркових читаннях" від Viva!

14 грудня ведуча "Профутболу" Олександра Лобода, а також ведучі "Сніданку.Вихідний" на 1+1 Валентина Хамайко та Олександр Попов  взяли участь у зіркових читаннях для дітей, організованих журналом Viva! Понад 50 маленьких учасників заходу разом зі своїми батьками прослухали улюблені казки зірок та поринули у світ чарівних пригод.

Зокрема Валентина Хамайко прочитала уривок з книжки "Крамничка тітоньки Мальви" від українського автора Сашка Дерманського. Олександра Лобода обрала невеличку частину із усіма знайомої "Снігової Королеви" Г.І.Андерсена, а Олександр Попов – казку шведського письменника Свена Нурдквіста "Різдво у Петсона".

"Безумовно, напередодні Дня Святого Миколая особливо приємно долучатися до заходів, де можна відчути атмосферу казки. Читати для дітей – це задоволення, обов'язково знаходьте час, аби побалувати діточок чарівними історіями. Я давно не читала казки. Тому із радістю поринула у казкове дитинство", - відзначила ведуча "Профутболу" Олександра Лобода.

"У мене у самої, як у мами, була еволюція читання казок. Від того моменту, коли мені хотілося самостійності від них, до того, коли я особисто усвідомила, як швидко вони дорослішають, і як скоро їм будуть мої казки непотрібними. Тому читайте казки своїм дітям та насолоджуйтеся цими моментами, поки є час!", - прокоментувала свою участь ведуча "Сніданку.Вихідний" на 1+1 Валентина Хамайко.

"У мене немає своїх дітей, проте маю ж я десь тренуватися! :) Поки я читаю казки раз на рік, але з великим задоволеннями, і з радюстю приєднаюся до таких читань і наступного року", - поділився враженнями ведучий "Сніданку.Вихідний" на 1+1 Олександр Попов.

Журнал Viva! традиційно організовує тематичні зустрічі читачів з зірками у форматі відкритих читань з 2015 року.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше