Огнєн Вукоєвич прокоментував скандальне відео з Чемпіонату світу у Росії

Поширити в соціальних мережах:

Колишній гравець київського Динамо Огнєн Вукоєвич дав інтерв’ю програмі ПроФутбол та прокоментував скандальне відео з Чемпіонату світу у Росії.

Огнєн Вукоєвич повернувся у розташування київського Динамо і дав інтерв’ю програмі Профутбол. Де розповів, чи думав він, що його відео із Чемпіонату світу отримає такий резонанс.

Мы в этот момент не думали, и я не сказал ничего плохого и не хотел сказать. Только футбол, нас политика не интересует. Было много болельщиков из Украины, которые болели за Хорватию. Мы думали только, как выиграть и дальше. Спасибо всем и я очень рад за результат, который получила сборная Хорватии.

Огнєн Вукоєвич, скаут Динамо

Нагадаємо, сьогодні рівно місяць з того дня як гравець національної збірної Хорватії з футболу Домагой Віда та колишній гравець київського Динамо Огнєн Вукоєвич оприлюднили відеопривітання після перемоги над Росією в чвертьфіналі. У відео футболісти говорять «Слава Україні!».

Віда уникнув дискваліфікації за свою поведінку. Футболіст відбувся офіційним попередженням від ФІФА. Сам Домагой Віда, коментуючи свої слова, зазначив, що "це однозначно не було політичним посланням, а просто подяка за підтримку з України".

Найважливіші спортивні події тижня, головні зірки міжнародного та вітчизняного футболу, а також ексклюзивні новини з-за лаштунків найцікавіших матчів – у програмі "Профутбол" на каналі 2+2.

Глядачі "Профутбол" можуть висловити свої коментарі або задати запитання експертам як у прямому ефірі, так і під час підготовки випуску. Електронна адреса редакції "Профутбол": profootball@1plus1.tv

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше