Металіст 1925 та СК Дніпро-1 продовжують серію перемог у Першій лізі

Поширити в соціальних мережах:

Профутбол продовжує знайомити глядачів із ситуацією в Першій Лізі. Цікавим було протистояння Металіст 1925 – Волинь, що завершилось мінімальною перемогою харків’ян.

За інформацією ФФУ, 7792 глядачі були присутні на поєдинку в Харкові між претендентами на підвищення в класі — місцевим «Металістом 1925» і «Волинню». І глядачі не пошкодували, ставши свідками доволі видовищної гри й гола-красеня у виконанні Дмитра Поспєлова. Він став переможним, дозволив підопічним Олександра Горяїнова взяти реванш у гостей за поразку в першому колі й не тільки наздогнати волинян за набраними очками, але й випередити їх у турнірній таблиці за додатковими показниками. 

«Можна лише пожалкувати про те, що ми взяли гору з мінімальним рахунком, – сказав після фінального свистка виконуючий обов’язки головного тренера «Металіста 1925» Олександр Горяїнов. – Думаю, що гра сподобалася всім, як за змістом, так і за емоційним наповненням. На мій погляд, гол Дмитра Поспєлова – один із кращих у нинішньому сезоні. Він чимось нагадав мені гол Жажи у ворота турецького «Бешикташу» в єврокубку. Супергол, Діма – молодець!»

Тим часом фаворит, «Дніпро-1», зміцнив своє лідерське становище, взявши гору на виїзді над одним з аутсайдерів, командою «Гірник-Спорт», – 3:0 (дубль оформив Олександр Назаренко, ще одного разу відзначився Ігор Когут). Підопічні Дмитра Михайленка достроково забезпечили собі звання переможців осінньої частини турніру.

Десятка лідерів турнірної таблиці Першої ліги:

Найважливіші спортивні події тижня, головні зірки міжнародного та вітчизняного футболу, а також ексклюзивні новини з-за лаштунків найцікавіших матчів – у програмі "Профутбол" на каналі 2+2.

Глядачі "Профутбол" можуть висловити свої коментарі або задати запитання експертам як у прямому ефірі, так і під час підготовки випуску. Електронна адреса редакції "Профутбол": profootball@1plus1.tv

Фото: metalist1925.com

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше