Динамо Київ: перемога над Зорею, але втрата чемпіонства

Поширити в соціальних мережах:

У післяматчевому коментарі Денис Гармаш та Артем Бєсєдін поділились своїми думками щодо 31 туру Чемпіонату України 2017/18.

Після мінімальної домашньої перемоги над "Вересом" "Шахтар" достроково став чемпіоном України. Незважаючи на це, у 31 турі Чемпіонату України 2017/2018 "Динамо" здобуло перемогу 0:1 у матчі проти "Зорі". Що думають футболісти “Динамо” про втрату чемпіонства та перемогу над "Зорею", дізнавався Профутбол на 2+2.

"Багато ми втратили з "Ворсклою", із "Зорею". Треба налаштовуватися на всі ігри, ми не тільки з "Шахтарем" граємо чемпіонат. Багато очок ми втратили з іншими суперниками, – переконаний Денис Гармаш. – Це вже другий рік, як ми не можемо нічого досягти. Провальний сезон, але у нас молода команда, будемо старатися. Сподіваємось, що молодь стане досвідченою у наступному сезоні, і ми виграємо чемпіонат і візьмемо кубок".

"Ми виходили і захищали честь клубу, ім’я тієї людини, яка багато дала цьому клубу. Ми бились, виклались на сто відсотків. Звичайно, після такої поразки від "Шахтаря" було нелегко, але головне, що ми показали, що вміємо тримати удар, – поділився Артем Бєсєдін. – Кожен футболіст, який грає у "Динамо", любить цей клуб всім серцем".

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше