2+2 розпочав зйомки четвертого сезону серіалу «Опер за викликом»

Опер за викликом
2+2 розпочав зйомки четвертого сезону серіалу «Опер за викликом»
Поширити в соціальних мережах:

Телеканал 2+2 розпочав зйомки четвертого сезону серіалу «Опер за викликом», у якому головні ролі виконають Павло Вишняков і Стася Ровінська. Прем’єра стрічки запланована на весну 2019 року.

«Опер за викликом 4» – це продовження детективного серіалу зі вже добре знайомими героями. У новому сезоні «Опера» кмітливий капітан, колишня аферистка, геніальний хакер та спецназівець у відставці, на чолі з керівником на прізвисько «Дід», знову готові виступити проти найвіртуозніших гравців кримінального світу. Ще більше загадок, таємниць та зухвалих злочинів доведеться розплутувати агентам Департаменту кримінальної розвідки.

Крім Павла Вишнякова та Стасі Ровінської, у головних ролях також Олександр Ігнатуша, Артем Мартинішин, Олександр Пожарський.

Телеглядачі каналу 2+2 вподобали нашого героя, заплутані історії і те, яким може бути підхід до пошуку злочинців. Все це робить наш серіал цікавим, яскравим, нестандартним і таким, який хочеться дивитися ще раз. Канал 2+2 вирішив не зупинятися на досягнутому та розпочати зйомки четвертого сезону. «Опер 4» – це не просто продовження, це нова захоплива історія, котра нікого не залишить байдужим. У новому сезоні ми врахували всі помилки попередніх сезонів та всі успіхи, посилили драматургію, вигадали цікаві образи для головних героїв – Артема Трофимова та Софі. Буде цікаво.

Сергій Карпенко, креативний продюсер телеканалу 2+2

Нагадаємо, прем’єра третього сезону «Опера за викликом» відбулась 13 серпня о 19:25. Середня частка телеперегляду серіалу за перший тиждень показу становила 7,3% за цільовою аудиторією Чоловіки 18-54 (Україна), перевищивши середню частку каналу за цей період на 13%. А середня частка телеперегляду серіалу за аудиторією Люди 18-54 (в містах 50+) становила 5,2%, перевищивши середню частку каналу на 32%.

Новий сезон «Опера за викликом» на замовлення телеканалу 2+2 знімає «RunGo Studio». Продюсери: Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Максим Мовчан, Вадим Червяков. Заплановані зйомки 32 серій. Режисери стрічки: Тарас Ткаченко, Заза Буадзе, Денис Тарасов. Головний сценарист: Олександра Смілянська.

Дивіться новий сезон "Опера за викликом" з понеділка по четвер о 19:25 на 2+2!

Більше інформації на офіційній сторінці серіалу.

Також попередні сезони серіалу «Опер за викликом» можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше