Чому Павло Вишняков не любить стереотипних героїв?

Опер за викликом
Чому Павло Вишняков не любить стереотипних героїв?
Поширити в соціальних мережах:

Виконавець головної ролі у серіалі "Опер за викликом" на 2+2 – про типажі у кіно та заповітні мрії.

У інтерв’ю для tochka.net Павло Вишняков розповів про акторську кар’єру та роль мрії.

Про акторську професію

Це важко. Найстрашніше в акторській професії – сидіти вдома і нічого не робити, не займатися творчістю. Найстрашніше і найважче – мати величезний потенціал, але не скористатися ним. Ролі, хоч трохи, але впливають на спосіб життя, тому що на кожному проекті зустрічаєшся з новими людьми. До того ж, частинка образу все одно "падає" на тебе, і ти змінюєшся разом з ним. Але я чудово з цим справляюся.

Чесно, ніколи не мріяв стати актором – так склалися обставини. Я з дитинства хотів піти в "Грінпіс", займатися природою, з часом готувався вступати на педагога російської мови і літератури, але я потрапив в школі на сцену і це якось мене затягнуло. Таким чином я потрапив в акторство.

Про навчання у театральному інституті

У будь-якому інституті важко вчитися. З кожним роком система освіти в театральних інститутах змінюється, а я вчився ще за старою радянською системою, коли нам доводилося вчитися 24 години на добу. Перші два роки ми з навчального закладу не виходили. Взимку, виходячи на вулицю вдень, щоб поїсти, ми звикали до сонячного світла, тому що постійно були в темних аудиторіях. З ранку до вечора було тільки навчання.



Про мрію та роль мрії

Моя найзаповітніша мрія – отримати Оскар за серіал "Опер за викликом" (посміхається). Заповітної глобальної мрії у мене немає, такої, щоб я до неї йшов, рухався і постійно про неї думав. Я дуже люблю працювати і через це, напевно, ні про що інше не думаю. Весь свій вільний час я забиваю роботою, не має значення, якою, я просто працюю. Я дуже довгий час мріяв про роль у "Фаусті", навіть сам намагався ставити якісь шматочки, знав напам'ять, перечитав всі матеріали, які тільки можна було. Я ще не доріс, але мене також дуже спокушає "Коновалов" Горького, дуже подобається "Ерік XIV" Стріндберга.

Про героїв

Мені не набридло грати героїв, але дивлячись яких. Якщо мова йде про соціального, правильного, чесного героя, то я можу сказати: так, є в мені опір на сьогоднішній день, набридло, не хочу. У мене це ще в театрі почалося, коли мені давали таких стереотипних героїв. Той герой, який існує в "Опері за викликом", він трохи інший. Для мене він цікавий, тому що я не завжди хороший і позитивний, у мене є свої принципи, яким я слідую. Такі герої приваблюють. Я із великим задоволенням хочу спробувати щось нове, я навіть знаю, що я хочу спробувати, але це залежить не від мене. Це залежить від продюсерів, замовників і каналу. Сьогодні дуже мало часу на зйомку, тому потрібні типажі. Тобто людині з моїм типажем ніхто не запропонує роль інваліда, бо на це йде колосальне час, якого немає.

Дивіться, як Павло Вишняков зіграв нетипового героя та опера у новому детективному серіалі "Опер за викликом" з понеділка по четвер о 20:20 на 2+2!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше