Павло Вишняков: Знімальний процес – річ непередбачувана

Опер за викликом
Павло Вишняков: Знімальний процес – річ непередбачувана
Поширити в соціальних мережах:

Виконавець ролі суворого, але харизматичного капітана Артема Трофимова у новому серіалі на 2+2 "Опер за викликом" розповів про пожежі на знімальному майданчику та любов до української кухні.

12 березня на каналі 2+2 стартував новий пригодницький детектив "Опер за викликом", головну роль у якому виконав білорус Павло Вишняков. У інтерв’ю для tochka.net актор поділився тонкощами знімального процесу.

Що було найскладнішім в знімальному процесі, чи виникали якісь проблеми?

Жодних проблем. Все було чудово завдяки нашому креативному продюсеру Дмитру, який володіє фізичною силою, міццю, талантом, такою головою, таким креативом, таким підходом до процесу – тому у нас все було відмінно. Дякую йому! Якби не він, у нас нічого б не вийшло. У будь-якому кінопроцесі є свої складнощі та проблеми, є свої радості – як і усюди. Можна, як це було у мене, на рівному місці підвернути ногу і потім два дні ледве ходити, а можна робити все, що завгодно в кадрі, залишитися живим і працювати далі. Це не можна передбачити.

Які моменти під час зйомок запам'яталися найбільше?

Найголовніший момент – приїзд креативного продюсера. Ця людина приїжджала на майданчик і відразу ставало весело та радісно, які б не були проблеми і нюанси, настрій піднімався, ми продовжували працювати і радіти життю. Ще був момент, коли горів наш будиночок і ми разом з ним теж мало не згоріли. Та найбільш приголомшливий момент – осіннє купання в озері. Найцікавіше, що без гідрокостюму мені було тепліше, а от у ньому змерз повністю.

У вас є улюблена українська страва?

До приїзду в Україні я не їв сала. А в Україні я їм сало – і тільки в Україні. Приїжджаючи додому до батьків, я привожу сало з собою, тому що мама теж любить українське сало. А борщ і в Білорусії є, тільки у вас він з квасолею, а у нас – без.

Дивіться серіал "Опер за викликом" з понеділка по четвер о 20:20 на каналі 2+2!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше