Зимові шапки 2019: тепло, модно, зручно

Зимові шапки 2019: тепло, модно, зручно
Поширити в соціальних мережах:

«А ти вдягнув шапку?» – звучить в голові голос мами. І здоровий глузд веде вас до магазину. Але яку модель обрати, аби було не лише тепло, але й модно? Розбиралася редакція сайту 2+2.

Шапки для нього і для неї

Є хороша новина: сьогодні геть стерлася межа між чоловічими та жіночими моделями. В моді суцільний "унісекс". Уявляєте, як зручно: купив шапку собі й другій половинці, а потім міняєшся – головне, щоб розміри співпадали. 

Кольори

Модні експерти радять представницям прекрасної статі бірюзовий, зелений, червоний, малиновий, смарагдовий, оранжевий, бордовий, сливовий, блакитний та ніжно-рожевий відтінки. Модникам чоловічої статі теж не варто хвилюватися: дизайнери радять обирати шапки лаконічного та стильного дизайну із яскравими принтами та фактурними візерунками. Тож можна сміливо одягати свою улюблену шапку із Міккі Маусом і впевнено крокувати містом. Додайте трохи забіякуватості до свого образу!

Матеріал

Згадайте, які шапки ви найчастіше бачили надворі? В основному це в’язані, трикотажні. По-перше, вони недорогі. По-друге, шапки із якісної натуральної вовни добре зберігають тепло і не "кусаються". Вони мають легку та просту форму, підходять для моделей із підворотами, спортивних або "біні". 


Та не трикотажем єдиним! Якщо ви хочете відійти від класики і показати усім, що таке стиль, модні "гангстерські" шапки із фетру саме для вас! Сміливо одягайте улюблений капелюх — і мерщій підкорювати серця своїм шармом.

І, нарешті, хутряні шапки або варіант "по-багатому". Це вже зовсім не ті старомодні капелюхи із бабусиної скрині. Сьогодні хутро більше застосовується для декору. Наприклад, дуже вдало можна обіграти шапку-вушанку, якщо поєднати хутро із замшею або шкірою. І красиво, і тепло. Головне – обирайте природні та натуральні кольорі. Ви ж не хочете виглядати папугою? 

Принт та декор

Модні жіночі новинки цього сезону просто рясніють намистинами, стразами та аплікаціями. А серця багатьох стиляг підкорили улюблені усіма помпони та милі вушка. 

Думаєте, у чоловіків усе нудніше? Аж ніяк! Модельєри радять спробувати яскраві шапки, прикрашені малюнками, геометричними візерунками та хутряними помпонами. Прихильники більш стриманого варіанту можуть обрати шапки бежевого, оливкового та графітового кольорів із плетінням або яскравими вставками. 

Фасон

  • Біні

"Геть стандарти!" – радять модні експерти. Цьогорічний тиждень моди у Нью-Йорку очолила новомодна шапка "біні", яка швидко стала улюбленицею жінок. А все тому, що таку модель можна сміливо завертати і вигинати у будь-які сторони. Плюсиків до стилю вам додає також крупна в’язка та об’єм на потилиці. 

  • Шапка із підворотом

Така шапка стане прикрасою як чоловічого так і жіночого образу. Вона підходить до будь-якої форми обличчя і щільно прилягає до голови та вух. Але побережіться, якщо не хочете стати голованем із "Аліси у Країні чудес" – за рахунок підвороту голова виглядає більшою. 

  • Шапки-вушанки

Думаєте, нудно? Будьте певні, сьогодні така шапка не тільки надійно захистить вас від вітру чи холоду, а й додасть нотку брутальності. А от на жінках вона, навпаки, виглядає дуже мило і гармонійно. Лише запам’ятайте: така модель дуже прикриває обличчя і не підійде круглолицим. 

  • Берети

Чоловіки одразу уявляють себе в образі бойового Рембо, а от дівчата вважають таку модель дуже романтичною. Як обіграти берет — залежить лише від вас. Тільки притримуйтеся одного стилю, аби не стати романтичним Рембо. 

  • Чалма або тюрбан

Жінки просто обожнюють цю модель, бо вона додає східні мотиви в образ. Головний елемент шапки – переплетення, тому вона не потребує додаткового декору. Але наші модниці вдало доповнюють чалму брошками, бантиками та іншими елементами. 

  • Шапки-капюшони

Модні експерти радять особливо звернути увагу на цю модель. За рахунок своєї форми вона прикриває від вітру шию та вуха. Шапка-капюшон дуже популярна і серед жінок, і серед чоловіків.

  • Капелюхи

Любите класику, але не хочете купувати звичайну шапку? Тоді галантні капелюхи чудово доповнять ваш образ. Чіткі лінії, таємничі тіні і приємний на дотик матеріал зроблять із вас мачо. Вони додають брутальності і чудово вписуються у діловий образ. А жінка у такому уборі виглядає дуже сексуально та елегантно. 

  • Шапки з помпонами

Хочете виглядати молодше і додати трохи грайливості до свого вигляду? Тоді шапки із помпонами для вас! Модні експерти радять приглянутися до об’ємних помпонів із хутра – вони "омолодять" вас на 5-10 років і при цьому не будуть виглядати недоречними. 

Легкого та приємного вибору і теплих вух!  

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше