Тиждень космосу: чим розважитися не відходячи від комп'ютера?

Тиждень космосу: чим розважитися не відходячи від комп'ютера?
Поширити в соціальних мережах:

4 жовтня розпочався Всесвітній тиждень космосу. Як відзначити подію не відходячи від комп'ютера? – читайте у нашому матеріалі. Позитивні емоції – гарантуємо.

Хочете на Марс? Але у вас не вистачає коштів і підготовки для справжнього польоту? Не проблема! На сайті НАСА відкрили прийом заявок для відправки імен всіх бажаючих на Марс. Заповнивши заявку , відвідувач сайту отримує спеціальний квиток, який буде розміщено на борту космічного апарату InSight. Заявки на відправку імен на Марс космічне агентство прийматиме до 1 листопада 2017 року.

Ви вже чули про найпотужніший телескоп у світі Хабл? Якщо цікаво, на що у даний момент націлено його об'єктив, заходьте сюди.

А скільки космонавтів прямо зараз знаходяться у космосі? Тут ви знайдете відповідь на це питання.

З дитинства мріяли бути космонавтом? А ви знаєте як це жити на космічній станції? Подивіться відео і дізнайтеся: що вони їдять, як сплять і чим займаються? На каналі є безліч відео, знятих космонавтами для вас.

Захоплюєтеся уфологією? Цей сайт збирає свідчення про НЛО з усього світу. Якщо бачили у небі невідомий об'єкт – мерщій викладайте матеріали на сайт.

А що в Україні? Офіційним національним координатором Всесвітнього тижня космосу в Україні з 2016 року є Музей космонавтики імені Корольова. Якщо у вас немає можливості відвідати єдиний український музей присвячений космосу, можете скористатися віртуальною екскурсією музеєм космонавтики тут

Більше новин читайте на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

За кадром детективів: як судмедекспертиза у кіно відрізняється від реальності?
В Туреччині знайшли рідкісний римський саркофаг зі знаком «мальтійського хреста»
Історії військових винаходів: мікрохвильовка розроблялася для військових цілей, але посіла своє місце на кухні
Унікальні істоти з глибин: в Індійському океані мешкають равлики, здатні витримувати температуру 371°C
Хакерський удар: 24 лютого 2022 року рф хотіла позбавити зв’язку ЗСУ, але відключила користувачів в Європі
Читати більше