Сергій Рибилка: "Зараз такий період, що немає удачі"

Поширити в соціальних мережах:

У своєму ексклюзивному інтерв'ю у програмі Профутбол на 2+2 півзахисник київського Динамо Сергій Рибалка прокоментував останні матчі клубу, необхідність зустрічей з фанатами та власну гру у цьому сезоні.

"Я вважаю, що такі зустрічі необхідні не тоді, коли у команді все погано. Повинні періодично футболісти зустрічатися із вболівальниками і вести діалог. Зробимо якісь висновки ми, зроблять висновки вони", - поділився своєю думкою Сергій Рибалка, півзахисник ФК Динамо, після зустрічі з шанувальниками команди, яка відбулась у день кубкового матчу із Зорею.

Довгоочікувана перемога над луганчанами з рахунком 5:2, за словами футболіста, не принесла киянам радості – команда переживає щодо серії не дуже вдалих матчів у Чемпіонаті України та у Лізі Чемпіонів.

Сам хавбек у поєдинку із Зорею вийшов на поле у якості капітана. Дещо змінився і склад команди - Сергій Ребров поповнив її молодими гравцями, які довели, що можуть увійти до першої команди.

"Зараз такий період, що немає удачі, везіння, але ми стараємося на тренуваннях, працюємо. Я сам дуже переживаю, намагаюсь виправитись. Напевно, щось не так роблю, тому такі ігри. Треба працювати на тренуваннях, робити висновки. Я сподіваюсь, все налагодиться, і я буду у тій самій формі, як коли повертався у Динамо", - сподівається Сергій.

Що сталось із Динамо на думку Сергія Рибалки, дивіться у випуску програми Профутбол на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше