7 рекламних роликів, емоційніших за фільми

7 рекламних роликів, емоційніших за фільми
Поширити в соціальних мережах:

А яка з реклам здається вам найзворушливішою?

Мало хто любить дивитися рекламу, але бувають і виключення, коли ролики створюють справжні професіонали і у них виходять маленькі кіношедеври. У них ви навіть не звернете уваги, який товар або послугу вам пропонують, бо сам сценарій емоційно захоплює набагато більше.

  • Мій син

Реклама магазинів IKEA завжди базується на зворушливих сімейних історіях. Так, у Франції вийшов душевний ролик, в якому мама з сином здійснює покупки в магазині, але дитина веде себе занадто дорослою. Несподівана розв'язка цієї історії буде близька всім батькам.

  • Ви знаєте, як цінна кожна хвилина

Страхова компанія з ПАР зняла сентиментальний ролик про звичайну маму, на яку навалилася безліч домашніх справ. Однак її син знаходить незвичайний спосіб, як заощадити час, щоб мама могла прийти на його спектакль.

  • Несподівана дружба

Філіппінська телекомунікаційна компанія замість прямої реклами своїх послуг любить випускати душевні ролики, пронизані теплом і турботою. Наприклад, в цій історії одинокий дідусь знаходить собаку, починає піклуватися про неї, але згодом дізнається, що точно такого пса хтось шукає. Він вирішує віддати свого чотирилапого друга колишнім власникам і тим самим змінює і своє життя.

  • Побачення

Ще одна зворушлива історія з Філіппін, але вже від мережі швидкого харчування, чиї ролики засмутили серця мільйонів людей по всьому світу. В рекламі нам розповідають про маленького хлопчика, який готує для своєї мами святкову вечерю на День Святого Валентина. Син виконує всі вказівки свого батька по телефону, і лише наприкінці ми дізнаємось, чому.

  • Людина з черги

Мабуть, один з найбільш емоційних і відомих на весь світ рекламних роликів зняла міжнародна фінансова компанія. В ньому ми дізнаємося про дівчинку, яка хоче купити торт на день народження свого дідуся, але не може собі це дозволити. Незнайомець вирішує здійснити мрію дівчинки, згадавши, як колись у своєму дитинстві випадковий прохожий теж подарував йому святкове частування, на яке у нього не вистачало грошей.

  • Без тебе ніяк 

Телекомунікаційна компанія з Естонії зняла ролик про сестру і брата, які не змогли разом зустріти Різдво. Коли старший брат повертається до дому, винахідлива дівчина придумує оригінальний спосіб створити різдвяний настрій, хоча за вікном вже весна.

  • Англійська для початківців

Польський інтернет-магазин випустив зворушливий рекламний ролик, який набрав вже більше 15 мільйонів переглядів і підкорив серця європейців. Автори показують історію про дідуся, який з усіх сил намагається вчити англійську мову лише для того, щоб зрозуміти найдорожчу у світі людину. В кінці ролику ми несподівано знаємо, заради кого він це зробив.

За матеріалами AdMe.ru

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна

Але, на відміну від 30-х-40-х років 20 століття, кремлю не вдалося приховати свої злочини…

Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності
Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності

Вперше ми здійснили опалювальний сезон за рахунок власних ресурсів…

Читати більше