На 2+2 прем’єра гостросюжетного серіалу Ментівські війни. Київ

На 2+2 прем’єра гостросюжетного серіалу Ментівські війни. Київ
Поширити в соціальних мережах:

26 вересня, о 20:30, на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра детективного серіалу Ментівські війни. Київ, який розповідає про кримінальні війни між безпринципними силовиками та корумпованими правоохоронцями силових структур України.

Головні ролі виконали: Роман Мацюта, Олексій Смолка, Людмила Барбір, Дар’я Трегубова, Сергій Дерев’янко та інші.

"Ментівські війни. Київ" - це детективна історія, головні події якої розгортаються у столиці до появи Національної поліції, під час хвилі резонансних злочинів. За розслідування заплутаних справ береться кращий оперативник міста, нетиповий майор і улюбленець жінок Віктор Таран. Оголосивши війну кримінальному світу, він переходить дорогу керівництву, кримінальним авторитетам та заздрісним колегам. Виявляється, у його команді не всі розділяють принципи честі й справедливості. Щоб вивести зрадників на чисту воду, непохитний оперативник готовий на все, навіть віддати власне життя.

"У будь-якій системі є "незручні" люди, які пливуть проти течії. Вони не вміють чинити по-іншому, бо так влаштовані. І саме на таких лежить весь тягар системи, у нашому серіалі – правоохоронної. Ці люди виконують всю чорну роботу, намагаються боротися, протистояти. За що і розплачуються: їх або переломлюють, або викидають за борт", - розповідає Роман Мацюта, виконавець головної ролі у серіалі "Ментівські війни. Київ".

Адаптація та зйомки серіалу проходили в Києві за підтримки Національної академії внутрішніх справ України. Виробництво: 1+1 Продакшен на замовлення телеканалу 2+2. Хронометраж серії – 45 хвилин. Режисери серіалу «Ментівські війни. Києв» - Сергій Уманець, Андрій Руденко та Сергій Толкушкін.

"Виходячи з того, що серіал "Ментівські війни" має статус культового, при підготовці сценарію нам було дуже важливо витримати баланс між тим щоб зберегти драматургічну першооснову та, в той же час, адаптувати його під наші реалії. Це не була просто заміна Санкт-Петербургу на Київ, чи одного актора на іншого. Ні, ми брали до уваги той факт, що українці ментально дуже сильно відрізняються від росіян, як і наші правоохоронні органи структурно відрізняються від російських. Саме тому Євген Васильченко та Віталій Лілін, відомі автори які мають велику кількість робіт, під час роботи над сценарієм запрошували до співпраці фахівців правоохоронних органів - експертів криміналістів, співробітників ГУВС та інших фахівців, які допомогли розібратися в процесуальних і криміналістичних нюансах нашої правоохоронної системи", - розповідає креативний продюсер серіалу Лариса Марцева.

Саунд-трек до серіалу пісню "На вістрі ножа" виконав головний актор і музикант Роман Мацюта (музика Антона Панфілова, текст Лариси Марцевої).

Гостросюжетний серіал "Ментівські війни. Київ" стартує на телеканалі 2+2 у вівторок, 26 вересня, о 20:30.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше