Людмила Барбір відчуває себе комфортно у чоловічій компанії

Людмила Барбір відчуває себе комфортно у чоловічій компанії
Поширити в соціальних мережах:

У новому серіалі від 2+2 ведуча та акторка одягнула форму та приміряла на себе роль прес-секретаря МВС.

Цієї осені глядачі 2+2 побачили ведучу "Сніданку з 1+1" у зовсім іншому образі – тепер Людмила Барбір ще й зірка серіалу "Ментівські війни. Київ" на 2+2. У відвертому інтерв’ю для КП в Україні вона поділилась враженнями від нової ролі й розповіла про кохання на екрані та у реальному житті.

– Чому ви зважились на таку суто чоловічу авантюру – «Ментівські війни»?

Завжди відчувала себе комфортно у чоловічій компанії. А заважаючи на те, що з більшістю акторів з цього серіалу я знайома давно, дуже зраділа можливості працювати з ними на одному знімальному майданчику. Мені байдуже, чоловічий це серіал або жіночий, головне, щоб сценарій був гарним, рол цікавою, а команда – професійною. Та й що це за серіал для чоловіків, якщо там немає бодай одної жінки!

– Ви граєте роль журналістки, яка стає прес-секретарем МВД. Якщо б вам просто зараз запропонували цю посаду у реальному житті – чи погодились би погодились?

У це може бути важко повірити, проте "Сніданок" на прес-секретаря МВС я не проміняю. Якщо б я мала відповідну освіту, досвід та займалась виключно журналістикою, можливо, й погодилась.

– Років п’ять тому ви як психолог вели проект "Теорія зради" – про те, як чоловіки та жінки зраджують один одному. Зараз у вас психолог не бореться з ведучою та акторкою?

Зрідка, але бувають моменти, коли з’являється думка – можливо, треба було обрати іншу професію! Наприклад, коли прокидаєшся о четвертій ранку на ефір, а лягаєш о дванадцятій ночі. Або коли на зйомках доводиться заходити в озеро у крижану воду в одній сорочці, в той час як знімальна група стоїть на березі в куртках. Але якщо серйозно, я не жалкую про свій вибір. Хоча й впевнена, що з мене вийшов би гарний психотерапевт. Я завжди цікавилась літературою з психології, завжди подобалось та непогано виходило аналізувати людей та їхні вчинки. Завжди було цікаво, як же це все у нас у голові влаштовано та як це полагодити, якщо зламалось.

– Ви схожі із вашою героїнею у "Ментівських війнах"?

Моя героїня амбітна, з сильним характером та аналітичним складом розуму. Вона дуже працьовита та фанатично віддана своїй справі. Завдяки своїм вмінням вона часто допомагає слідству. У нас багато спільного, тому ця роль не була складною для мене.

А ось що стосується першого кроку у стосунках – з цим були проблеми. Я консервативна у цьому питанні та вважаю, що саме чоловік має завоювати жінку та зробити перший крок. Інші справа, що жінка, будучи мудрим створінням, може своїми чарами та жіночими хитрощами непомітно підштовхнути його, якщо це для неї важливо.


– Ви зрідка розповідаєте про чоловіка та сина. Може, розкриєте кілька сімейних секретів?

Сім'я – це моя фортеця та оберег, тому не люблю багато розповідати. Чоловіка звуть Ігор, він викладає бойові мистецтва. Познайомились під час пікніку, який влаштували спільні друзі. Там почали спілкуватися, згодом це переросло у стосунки. Через два роки я відповіла: "Так!" – і ми одружились. А через рік сталась найважливіша подія у нашому житті – народився Тарасик. Йому вже пять років, і, як всі хлопчики, він дуже активний. Цікавиться зброєю тата (тренувальні мечі, катани, мачете), із задоволенням стріляє з арбалета з хрещеним, полюбляє ходити в гори, мультфільми про супергероїв. Сам хоче стати супергероєм – "Воїном України", який захищає батьківщину та маму. Ще одне його захоплення – конструктори LEGO. Збирає космічні кораблі, літаки, автомобілі, роботів, динозаврів. Він відвідує технічну судію "Винахідник", ходить на заняття з айкідзю-цу та не може заснути без нашого ритуалу – читання книжок.  А ще, коли бачить, що я втомлена, підходить, обіймає та каже: "Мамусю, візьми від мене трохи сили". Ну як після такого не зцілитися!

Часто ми втрьох йдемо бігати, разом відвідуємо заняття з айкідзю-цу та айкідо. Вибираємося до лісу будувати халабуду, любимо готувати вдома смаколики, а потім дивитися разом фільм. Мій дім завжди мене заспокоює. Нам з чоловіком завжди є про що поговорити, тому що цікавимось одним і тим самим, захоплюємося роботою один одного.

Графіки у нас із ним, щоправда, не співпадають: я переважно зайнята вранці, а він працює ввечері. Проте питання щодо няні вирішене. До того ж, "важка артилерія" бабусь завжди напоготові. Коли Тарас з Ігорем, я абсолютно спокійна. Знаю, що дитину нагодують та одягнуть по погоді. Нічого зайвого на зразок довгого перегляду мультфільмів чи ігор на планшеті не буде. У нас правило – Тарас дивиться мультики та грає на планшеті тільки по суботам та неділям.

А побачити Людмилу Барбір у ролі амбітної та сильної журналістки, прес-секретаря МВС можна у серіалі "Ментівські війни. Київ" з понеділка по четвер о 20:30 на каналі 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Біонічні протези: коли людина керує штучною рукою силою думки
Біонічні протези: коли людина керує штучною рукою силою думки

Новітні розробки дозволяють не лише відновити функціональність втрачених кінцівок, але й…

Business Breakfast з Володимиром Федоріним від Forbes відтепер доступний на Київстар ТБ
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину

Все завдяки санкціям та злагодженій роботі ЗСУ, СБУ та ГУР…

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
Читати більше