"Ментівські війни" цього разу розгорнуться у Харкові

Поширити в соціальних мережах:

Телеканал 2+2 знімає продовження улюбленого серіалу глядачів "Ментівські війни". Що відбувається за лаштунками кримінального серіалу, – дізнавайтеся у матеріалі.

Цьому місту потрібні свої герої, які зможуть побороти злочинність. Із кримінальним світом у Харкові будуть боротися Артем Позняк (майор Андрій Гордієнко), Богдан Юсипчук (Дмитро Воронов) та Сергій Листунов (Богдан Харченко).

Зйомки "Ментівських війн. Харків" частково проходять у Києві. Тож, на один зі знімальних днів пощастило потрапити і редакції сайту 2+2. У знайомому усім киянам парку "Наталка" розгорнулася справжня баталія із перестрілками та кров’ю.

Актор Богдан Юсипчук зізнається, що його роль для нього досить незвична, раніше йому не доводилося грати борця за справедливість.

Образ досить незвичайний для мене, тому що мені постійно давали до цього грати альфонсів, красенів, мажорів різних, ловеласів і так далі. Мені це було абсолютно не складно, адже я займаюся спортом. Я люблю, коли потрібно стріляти, бігати. Але можу допускатися помилок у поводженні зі зброєю. Тут у мене є партнер, мій друг, – Артем Позняк, і я іноді в нього запитую, що робити у тій чи іншій сцені.

Богдан Юсипчук, актор серіалу "Ментівські війни. Харків"

Богдан тримає інтригу і не розповідає, яких сюжетних поворотів чекати глядачам у серіалі.

Будуть погоні, перестрілки. Шкода, але не можу розкривати сюжет.

Богдан Юсипчук, актор серіалу "Ментівські війни. Харків"

Лариса Марцева продюсер "1+1 Продакшн" розповіла виданню Медіаняня, що у серіалі все буде максимально наближено до реальності. Знімальну групу консультують справжні правоохоронці і не тільки.

Крім них, до речі, у нас також є фахівці з вогнепальної зброї, за процедурами. Ми прагнемо до правдивості в цьому плані, і було б дивно, якби наші герої стріляли так, як навчають в Куантіко, а не в школі ментів.

Лариса Марцева, продюсер "1+1 Продакшн"

Пошук актора на роль головного героя серіалу стала справжнім випробуванням для продюсерів та режисерів стрічки. Але їм вдалося знайти актора, що відповідає усім вимогам образу. А глядачі 2+2 точно впізнають Артема Позняка за роллю у серіалі "Стоматолог".

Природно, більша частина історії тримається на головному герої – у ньому повинна бути суміш якоїсь фатальності і оптимізму, яким би оксюмороном це не звучало. Перед нами стояло дуже складне завдання знайти актора, в якому все це поєднувалося б. Довелося переглянути дуже багато людей, і серед них було безліч хороших акторів, але у них не було потрібних нам рис, ось цієї надривності, якщо хочете, типажу. Тож, вважаю, наша велика удача, що вдалося запросити на роль Артема Позняка – унікального на нашому ринку актора, в якому є глибина, але немає суперменства. У ньому весь час присутній якийсь сумнів: чи зможу я розплутати ще один злочин, чи зможу витримати? Крім того, звичайно, нам потрібно було, щоб актор був спортивним, щоб він вмів стріляти і міг брати участь в екшен-трюках, а коли він дивився б на дівчину, то танути повинна була не тільки вона, а й всі глядачки. Ви багато таких акторів у нас знаєте? Я – тільки Артема Позняка

Лариса Марцева, продюсер "1+1 Продакшн"

Динамічні історії, захопливі розслідування, неочікувані злочини та харизматичні герої – вже цієї осені глядачі побачать в серіалі "Ментівські війни. Харків".

"Ментівські війни. Харків" – 40-серійний детективний серіал про кримінальні події, які розгортаються на вулицях Харкова. Керівник карного розшуку Харківського ГУВС, вольовий майор Андрій Гордієнко та його друзі, оперативні співробітники відділу – Богдан Харченко і Дмитро Воронов зіштовхуються зі складними й заплутаними злочинами, коріння яких часто йде в далеке минуле, чи з серією непов’язаних між собою вбивств, які трапляються в місті протягом однієї доби.

Режисери серіалу: Валерій Рожко, Тарас Рибальченко. 

Продюсери: Максим Кривицький, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Лариса Марцева, Володимир Андріюк.

У головних ролях: Артем Позняк, Богдан Юсипчук, Сергій Листунов, Таніта Малкова (Тетяна Ожелевська), Анастасія Рула.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Фото літаючих динозаврів: свідчення загадкових зустрічей людей з гігантськими птахами
Хмари, дощ і аерозольні частинки: розкрито таємницю найчистішого повітря на Землі
Хмари, дощ і аерозольні частинки: розкрито таємницю найчистішого повітря на Землі

Своїм кришталево чистим повітрям відомий Південний океан, але…

Фільм про Трампа та нова робота Йоргоса Лантімоса: Каннський кінофестиваль оголосив цьогорічну програму
Фільм про Трампа та нова робота Йоргоса Лантімоса: Каннський кінофестиваль оголосив цьогорічну програму

77 Каннський кінофестиваль оголосив свою програму. Київстар ТБ зібрала найважливіше…

Кремль настільки боїться викрадених ним українських дітей, що створив окремий орган контролю над ними
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?

Вони жили неподалік від стабільних водойм та відкритих середовищ, що свідчить…

Читати більше