Богдан Юсипчук: "Довго йшов до того, щоб стати актором"

Богдан Юсипчук:
Поширити в соціальних мережах:

Чи заважає напружений графік у житті та які плани має на майбутнє, актор розповів у відвертому інтерв’ю для 2+2.

Актор серіалу "Ментівські війни. Харків" на 2+2, володар титулів "Містер Україна" та "Mister Sea Worl" Богдан Юсипчук розповів, наскільки важко дається йому акторська кар'єра.

"Я довго йшов до того, щоб дуже багато зніматися. Мені складно, але я не скаржусь, набагато гірше тим акторам, які взагалі не знімаються. Сплю по п'ять годин, до спортзалу не встигаю ходити. Але я кайфую від цього всього. Це круто, – каже актор. – Зараз у мене немає часу ні на друзів, ні на родичів, ні на сім'ю – ні на що. Періоди в житті різні бувають, завжди потрібно від чогось відмовлятися. Зараз такий період, але я не шкодую. Коли я до конкурсу готувався, я два місяці взагалі все відсік, навіть на кастинги не ходив. У різні періоди потрібно чимось жертвувати. В період, коли у мене будуть дружина і дитина, я теж буду чимось жертвувати, звичайно. Потрібно вибирати".

Бути актором Богдан Юсипчук хотів все життя:

"Ніколи в житті ні секунди не шкодував, що став актором. Було дуже складно, кілька разів було, що хотів з університету документи забирати. Але щоб шкодувати, що актором став – ні, навіть коли було дуже складно. Я себе не уявляю ні в якій іншій професії. Актор – це найкраща професія в світі. Тут завжди цікаво: постійно нові люди, нові локації, нова робота".

"Напевно, якщо не був би актором, я був би музикантом або підприємцем. Взагалі, я думаю про це. Я ось буду пісню записувати. Я музичну школу закінчив, десять років ходив, граю на фортепіано та бандурі, на гітарі трохи. Ну і бізнес відкривати, хочу свій продакшн зробити. Багато різних планів".

Нагадуємо, вже сьогодні, 18 жовтня, о 19:00 під час онлайн-конференції Богдан Юсипчук відповість на усі питання шанувальників. Хочете знати більше про життя улюбленого актора? Маєте питання? Хочете висловити свою думку? У вас є така можливість!

Свої питання лишайте під спеціальним постом на сторінці Телеканалу 2+2 у Facebook!


Трансляція проходитиме на сторінці Телеканалу 2+2 у Facebook. Тож, якщо ще не підписалися на сторінку, поспішайте, щоб не проґавити нічого цікавого.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Читати більше