Творча команда серіалу "Гвардія" - на фінішній прямій!

Творча команда серіалу "Гвардія" - на фінішній прямій!
Поширити в соціальних мережах:

Серіал "Гвардія" - кіно про реальне життя, про війну без прикрас вже скоро в ефірі 2+2.

Прем'єра нового українсьокого серіалу відбудеться вже у березні на телеканалі 2+2. Серіал "Гвардія" - це український продукт про українську історію, про звичайних людей, які пішли захищати Україну і служать зараз - у лавах Нацгвардії. Ініціатива створити цей серіал належить нашому каналові.

І в ситуації, коли російські серіали про їхню армію - зникають з ефірів, вітчизняний продукт - найкраща відповідь глядачеві від 1+1 media.

Все почалось із моторошних подій – розгін Майдану. Саме із цих реальних кадрів хроніки - і розпочнеться чотирисерійний художній серіал "Гвардія". Про перших добровольців, які стають до лав Національної гвардії.

Кадровий військовий - на прізвисько Дід - актор Олексій Горбунов - готує майбутніх розвідників, боєць самооборони, інтелігент-хімік - вони стояли на барикадах. Тут і колишній лейтенант внутрішніх військ - який дивився на них з-за міліцейського щита.

Різні долі - один Майдан і одна Україна. Цей фільм - збірний образ того, що переживає зараз кожен українець - в тилу і там, де ведуть бій із ворогом.

Олексій Шапарєв, режисер серіалу "Гвардія":

"Війна то є фон – фон подій, а взагалі це історія про людей, це життєва історія, це хвилювання кожного, його доля".

Серіал "Гвардія" - вчасний український продукт. Зйомки розпочали ще до закону про заборону російських фільмів, які пропагують армію сусідньої країни. І зараз група компаній 1+1 media забирає з ефіру більше тисячі годин такого продукту, тим часом запустивши у виробництво із десяток власних серіалів. Вітчизняне кіно - саме для українського глядача - пріоритет і реальність.

"Кошти, які раніше витрачала Україна на закупівлю російського виробництва не просто співставні, але їх більш ніж з головою вистачить для того, щоб запустити масштабне вітчизняне виробництво, - каже генеральний директор групи компаній 1+1 media Олександр Ткаченко.

Чекати залишилось вже недовго. Дебют від каналу 2+2 - серіал "Гвардія"- про людей, які впливають на долю України - у березні до річниці Нацгвардії.

 

Читайте також:

На "2+2" покажуть серіал про українських добровольців

Стартували зйомки серіалу "Гвардія"

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше