За вихідні в Одесі сталося два збройні напади

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Дев’яності повертаються в Одесу. Перша стрілянина в суботу ввечері в Київському районі міста. Наступного дня в місті сталася ще одна. Хто і чому береться за зброю, з'ясовували наші кореспонденти.

Справжній екшен розгорівся надвечір прямісінько на одному з жвавих перехресть Одеси. Кілька невідомих обстріляли машину, що зупинилася на червоний сигнал світлофора, після чого втекли.  Водія госпіталізували з вогнепальними пораненнями. 

В дію ввели оперативний план "Сирена". За декілька годин двох зловмисників затримали в Білгород-Дністровському, Одеської області, ще трьох наступного дня знайшли та затримали в Херсоні.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею Замах на навмисне вбивство. Встановлено, що причиною конфлікту став один із лотомаркетів, розташований в Київському районі міста Одеси", – переконаний Дмитро Головін, начальник ГУНП в Одеській області.

У Нью-Йорку лімузин із молодятами на великій швидкості потрапив у аварію

Ще одна стрілянина сталася в Одесі вже посеред білого дня. Чоловіку вистрелили в ногу, коли він вийшов з пункту обміну валют.  Невідомі забрали наплічник і втекли на білому Мерседесі. Постраждалого госпіталізували з травматичним пораненням стегна. Наступного дня поліцейські знайшли автомобіль, на якому втекли зловмисники, а згодом і їх самих.

Наразі тривають слідчо-оперативні дії та встановлюється, що насправді було в наплічнику пораненого. Бо за інформацією місцевих ЗМІ, конфлікт – ніщо інше, як розбірки наркоділків. А жертва замаху мала з собою партію "товару".

Більше дивіться у ДжеДАІ на 2+2 та підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook. 


Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше