У Харкові побили жінку, котра зняла на відео, як вигулюють собак на шкільному подвір'ї

ДЖЕДАІ
Поширити в соціальних мережах:

Мордобій, погрози та виклик поліції. Так у Харкові з'ясовують стосунки собачники. Причина суперечки, хто кого боїться більше: собака людину чи навпаки?

Повалили на землю, били ногами у живіт, а потім почали душити. І все тому, що жінка зафільмувала як «собачниці» вигулюють своїх улюбленців на шкільному подвір'ї.

В этот момент она у меня вырвала телефон, я его попыталась забрать. Судя по всему, в этот момент она нанесла мне довольно таки сильный удар в живот. Я после кесарево, шовчик еще не зажил.

Тетяна, постраждала

Почалося все зранку, коли Тетяна вела дитину до школи. Хлопчик злякався великого собаки. З "собачницями" почалася сварка, яка продовжилася після того як жінка відвела малого до класу.

Сзади нападает первая. Вот так вот чуть-чуть обернулась и ее увидела, которая у меня вырывала телефон, она на меня нападает сзади и начинает душить… ну, я и поплыла, упала. Когда я уже прихожу в себя, вторая стоит, снимает на телефон и подбадривает первую…давай ее, давай.

Тетяна, постраждала

Врятував Тетяну приїзд правоохоронців. Жінок розборонили і тепер намагаються розібратися, хто винен. Місцеві кажуть – такі сварки стаються тут регулярно, бо на шкільному подвір'ї собак вигулюють часто. І справді, буквально за 5 хвилин ми бачимо нових "собачників". Їхні пси без намордників.

А можно ли с собаками на территории школы гулять? – Ну, вообще, нет, мы поэтому быстро проходом идем. – А мы вот видели, что вы уже несколько минут тут. – Да, игрались. – А как так получилось? - Бежали, пытались… блин тяжело ее удержать, очень.

Анастасія, місцева мешканка

Отримати ж пояснення – чому агресивних собак вигулюють на території школи – знімальній групі так і не вдалося. З адміністрації так ніхто і не вийшов.

Більше дивіться у ДжеДАІ на 2+2 та підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше